Ödemiş Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro amirliğinin, tekerlekli sandalyesi olmayan engelli kalmasın kampanyasına Ödemiş’teki okullar ve çeşitli kurumların desteklerinin yanı sıra, Bayındır ilçesine bağlı Arıkbaşı Mahallesinden de 7 çuval kapak toplanarak destek geldi.

 

Bayındır ilçesine bağlı Arıkbaşı Mahallesinde Kafkas Aile Çay Bahçesi

işleten Özcan Ses “Çay bahçemiz Ödemiş-Bayındır-İzmir karayolu üzerinde olması nedeniyle buraya gelen ziyaretçilerin içtikleri suların kapaklarını toplayarak, bizde engelli vatandaşlarımıza destek olma adına mavi kapak topladık. Bu konuda Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinin önceden beri süregelen mavi kapak toplama kampanyasını basından takip ediyorduk. Bizde sosyal projede katkımız olsun diye burada görevli Polis Memuru Mehmet Kabakoz ile temasa geçtik. Ve bize kutu gönderdi. Bugüne kadar kutularda dolan mavi kapakları çuvallara boşalttık ve toplamda 7 çuval mavi kapak birikti.

Polis arkadaşımız Ödemiş’ten gelerek mavi kapakları teslim aldı.

Bizde Arıkbaşı Mahallesi sakinleri olarak, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bir nebze olsa da katkı sağladığımız için mutluyuz.

Kampanyaya destek olmaya devam edeceğiz. ”dedi.

Toplum Destekli Büro amirliğinden Polis Memuru Mehmet Kabakoz ’da şunları söyledi, “Ödemiş Emniyet Müdürümüz Okan Kestek, sosyal projelere önem veriyor. Emniyet Müdürümüzün bu desteği bizleri mutlu ediyor. Polis ile Halk iç içe birçok sosyal yaralara parmak basılmasında, Toplum destekli büro amirliği olarak kampanyalar düzenliyoruz. Bize katkı sağlayan herkese Emniyet Müdürlüğümüz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

 NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi