Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği yeni bir çalışma daha başlattı.

Büyüme çağına gelmiş, ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle bisiklet alamayan çocuklar ve gençler için evde kullanmadığınız bisikletleri bize getirin, İhtiyaç sahiplerine dağıtalım kampanyası başlattı.

Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek’in sosyal projelere büyük destek verdiği ilçede, Sosyal projeler sayesinde birçok olayın önlemede önemli rol aldığı bilinmekte.

Bugüne kadar Ödemiş Emniyet Müdürlüğü olarak, Çocukların ve gençlerin çocuk korosu, tiyatro, sportif faaliyetler, Uçurtma şenlikleri, Yüzme yarışları, Emniyet Müdürlüğü önünde ücretsiz ekmek dağıtımı, Okullarda çocuklara uyuşturucu ile mücadele de verilen eğitimler, Ramazan ve Kurban bayramlarında giysi, ayakkabı ve gıda yardımları gibi birçok çalışma sürdürmekte.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü, Toplum destekli Büro amirliğinden Polis memuru Mehmet Kabakoz nezdinde sürdürülen çalışmalara eski bisikletleri toplama kampanyası başlatıldı.

Mehmet Kabakoz şunları söyledi, “Sevgili vatandaşlarımız, elinizde bulunup kullanmadığınız bisikletleriniz var ise ve kullanmayacaksanız bize getirip teslim ederseniz, biz de bu bisikletleri tamir ettirip ihtiyaç sahibi çocuklarımıza dağıtacağız. Böylelikle sizlerde hem bu çocukları sevindirmiş olacaksınız, hem de bu çocuklarda bisikletle gezme imkânı bulmuş olacaklar. Böylelikle evlerin bodrum ya da depolarında uzun süredir kullanılmayan bisikletler de değerlendirilmiş olacak.  Kampanyamıza destek verecek olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

 Haber : NAZİF HARUPÇU 

Editör: Haber Merkezi