HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş Emniyet spor Çocuk Satranç takımı Çorum'da, 01-06 Mayıs günleri arası Çorum'da ilçemizi ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek Ödemiş Emniyet spor Çocuk Satranç Takımı Çorum iline gitti. 78 Kulüpten 550 sporcunun katılacağı Şampiyona da İzmir ve Ödemiş’i Apaydın spor Kulübü, Yamanlar Eğitim Kurumları ile birlikte Ödemiş Emniyet sporu temsil edecek.

Ödemiş Emniyet Spor Kulübüne bu şampiyonada destek vererek Şampiyonaya katılmasında katkı sağlayan Kadıoğlu Beton çocukların Ödemişi en iyi şekilde temsil edeceğini ve başarılı olacaklarını inandıklarını belirttiler. Kadıoğlu Beton yöneticileri başarılar dileyerek takıma destek verdiler ve Aynı zamanda bu tür etkinliklerde, çocuklara sporu teşvik eden Emniyet Müdürü Okan Kestek’ ede teşekkür ettiler. Her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını belirten Kadıoğlu yöneticileri, başarılı sporculara desteklerini elimizden geldiğince devam edecek diye ifade ettiler.

Toplum Destekli Polis Memuru Mehmet Kabakoz " İlçemizi ve ilimizi çocuklarımız ile en iyi şekilde temsil edip Ödemişimize döneceğiz. Amacımız ilk 3 e girip Avrupa Şampiyonasına katılabilmek bunun içinde elimizden geleni çocuklarımız ile birlikte yapacağız. Bize bu yolculuğumuz da destek veren Kadıoğlu Beton yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi