Ödemiş Emniyet spor satranç kulübünün İzmir’de yapılan turnuvalarda derecelere girmesi nedeniyle, Emniyet Müdür yardımcısı Mehmet Çalışkan öğrencileri ve velilerini, öğretmenleri, antrenör ile Toplum destekli büro amirliği ekiplerini kabul etti.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan burada yaptığı konuşmasında, “Öğrencilerimizi öncelikle tebrik ediyorum. Başarılarının devamını bekliyoruz. Gençlerimize ve çocuklarımıza Emniyet spor olarak bir nebze olarak katkımız olabiliyorsa ne mutlu bizlere” dedi.

Zafer İlkokulu öğretmenlerinden Oya Yılmazoğlu, “Bizlerde, başarılı çocuklarımızın yolu açıldığı için, satrançta özellikle, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü destekte bulunduğu için teşekkür ediyorum”.

Satranç kulübü antrenörü İhsan Özdemir’de konuşmasında şunları söyledi, “Biz Ödemiş Emniyet spor satranç kulübü olarak 3 tane takım kurduk. Bir tanede 2. Lig takımı kurduk. En az bir tane kupayla yapılan mücadeleden geri döneceğimizi umuyorum. Ödemiş Emniyet spor satranç kulübünün önü açık” dedi.

Toplum destekli polis memuru Mehmet Kabakoz’da şunları ifade etti; “50.yıl, Atatürk ve Zafer okullarından ilk ve orta dereceli okullar karma takımı kurduk. 2 ligde 16 öğrencimiz var. 14 tanede lisanslı öğrencimiz var.” 

Editör: Haber Merkezi