Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 169 yıldönümü nedeniyle lise ve ortaokul öğrencilerine ziyarette bulundu.

Madde bağımlılığa karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak öğrencilere polislik mesleğini tanıttı. Ödemiş Emniyet Müdür önce Hatipoğlu, Hasan Erdem Ortaokullu Müdürü Duran Sarı'yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettikten sonra Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokullu 8/A ve 2/A sınıfı öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek öğrencilere polislik mesleğini anlattı.

Kestek, daha sonra Ödemiş Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Hazır Gıda sınıfı 11. sınıföğrencileriyle bir araya geldi. Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek,  "Polis olmak için liseden sonra MEB açtığı polislik sınavlarına katılıp kazandıktan sonra fiziki şartlarınız buna müsait ise polis olarak emniyet müdürlüklerinde görev yapabiliyorsunuz. Bizim mesleğin zor tarafları her meslek gibi elbette var ama işinizi doğru dürüst yaptığınızda zevk alarak yapabileceğiniz bir meslektir. Emniyet teşkilatı olarak aranızda bazı öğrencilerimizi emniyet teşkilatımızda polis olarak görmek isteriz özellikle bayan polis memurlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Bayanların polis olması bizi mutlu eder. Bu yüzden bayan öğrencilerimizin polis olmasını isteriz, emniyet teşkilatında da bayan polislere ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

 

HABER:AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi