Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği,Vatandaşlardan ve Öğrencilerden topladıkları 100 çuval kapakla ihtiyaç sahibi engelli Kardeşlerimize tekerlekli sandalye alacaklar.

Konuyla ilgili olarak Toplum Destekli Polis Büro Amirliğin de görevli polis memuru Mehmet Kabakoz şunları söyledi, "Yaptığımız kutular ile tüm okullarımıza ve cafelere aynı zamanda vatandaşın yoğun olduğu yerlere mavi kapak toplanması için bıraktık.

Tüm Ödemişli gençler ve büyükler bu kutulara kapakları atarak biriktirdiler.Bu kapakları bize getirdiler ve kutuların olduğu bölgelerden kutularda biriken kapakları naylon çuvallara koyduk ve 100 çuval kapak birikti. Bu kapakları şimdi, İhtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize, Tekerlekli sandalye alarak geri dönüşümünü böylece sağalayacağız. Bu kampanyamız okullarda da kış Boyunca da devam edecek" dedi. 

Öğrencilerin ve Toplum destek büro amirliğindeki görevli polislerin, Hükümet Konağı önünde sergiledikleri kapaklarla, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum destekli Büro Amirliği yazısı ve tekerlekli sandalye amblemi ilgi çekti ve Ödemiş'e yeni atanan Kaymakam Celil Ateşoğlu'da makamından gelerek, Polislerin ve öğrencilerin hazırladıkları bu renkli kapak toplama kampanyasının yazısının bulunduğu alana gelerek, Çalışmalarından dolayı Polislere ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür eti ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi