Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede son zamanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerini ve çalınan eşyaları kısa sürede buldu.
 
Emniyet ekipleri yaptığı başarılı çalışmalarla hırsızlık olaylarının faillerini adalete, çalınan eşyaları ise sahiplerine teslim etti.
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede Sanayi Sitesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında bir tekel bayiden yaklaşık 4 bin 500 TL değerinde sigara çalan, çeşitli birçok suçtan sabıkası olan S.A. (18) ve F.Ç.’yi çaldıkları sigaralarla birlikte yakaladı. Yakalandıktan sonra adliyeye sevk edilen S.A. burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Başka bir hırsızlık olayı da Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde yaşandı. Park halindeki bir araçtan teyp çaldığı tespit edilen A.Y. çaldığı teyp ile birlikte gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi. Konuyla ilgili adli işlemlerin devam ettiği bildirildi.
600 KG DEMİR ÇALARKEN YAKALANDILAR
Yine ilçede yaşanan başka bir hırsızlık olayında ise Zafer Mahallesi Tekstil mevkiinde inşaattan demir çalan iki kişi suçüstü yakalandı. Yaklaşık 600 kg demiri çalarak, araçlarına yükledikleri tespit edilen F.D. ve F.K. yakalanarak, adliyeye sevk edildi.
EVDEN ZİYNET EŞYALARI ÇALDI
Yine Zafer Mahallesi’nde aynı gece iki ayrı evden hırsızlık yaptığı belirlenen ve buradan ziynet eşyaları çaldığı öğrenilen Y.E. çalmış olduğu değerli takılarla birlikte yakalandı. Yakalanan Y.E. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.
MARKETLERDEN HIRSIZLIK
Bir başka hırsızlık olayı ise ilçedeki çeşitli marketlerde ve tuhafiyelerde meydana geldi. İşyerlerinden gıda ve giyecek malzemesi çalan A.B., O.V. ve S.K. çaldıkları eşyaları koydukları arabayla birlikte yakalandı. Yaklaşık 20 bin TL’lik hırsızlık yaptıkları öğrenilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar ve cezaevine gönderildiler.
Editör: Haber Merkezi