Ödemiş Eğitim Bir Sen Başkanı Mahmut Altay, “Ödemiş Eğitim Bir-Sen Temsilciliği olarak pandemi sürecinde ilçemizde önemli bir iyilik hareketi başlatan Ödemiş TÜGVA’ya ziyaret gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi 3500 aileye yardım kolisi ulaştıran, arife gününde 250 çocuğumuza ayakkabı ve kıyafet hediye ederek onlara bayram sevinci yaşatan Ödemiş TÜGVA Başkanı Halil Akgün’e ve güzide ekibine teşekkür etmek istiyorum.

Altay, “Ödemiş TÜGVA, birlik ve beraberliğimiz açısından güzel bir başarı hikâyesine imza atmıştır”

 Yağmur-çamur, sıcak-soğuk, demeden canla başla yardım faaliyetlerinde bulunmaları takdire şayan bir durumdur. Sivil toplum kuruluşlarının en önemli vazifelerinden biri de zor zamanlarda sorumluluk bilinciyle harekete geçmeleridir. Ödemiş te pandemi sürecinde ekonomik ve sosyal açıdan zor günler geçiren ihtiyaç sahipleri için yardım eli olan Ödemiş TÜGVA, birlik ve beraberliğimiz açısından güzel bir başarı hikâyesine imza atmıştır. Vatan, Millet ve Mukaddesatımız uğruna "kim var! " diye seslenince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "ben varım! " cevabını verici, her ferdi "benim olmadığım yerde kimse yoktur! " duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençlik idealiyle çalışmalarını sürdüren Ödemiş TÜGVA ya başarılar diliyorum” dedi

Ödemiş Eğitim Bir-Sen Başkanı Mahmut Altay ve Teşkilat Başkanı Adem Sevgi tarafından Ödemiş TÜGVA Başkanı Halil Akgün’e ve ekibine çiçek takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi