HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Türkiye genelinde devam eden Eğitim Bir Sen temsilcilik seçimlerinde Ödemiş Temsilciliği de seçimi gerçekleştirildi.

Ödemiş İmamı Birgivi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan seçim de İlçe Temsilcisi Fedai Kozan yeniden güven tazeledi.

İmamı Birgivi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan seçimde yeniden İlçe Temsilciliğine seçilen Fedai Kozan ve yönetimi şu isimlerden oluştu.

İlçe Temsilcisi Başkan, Fedai Kozan, Başkan Yardımcısı Mahmut Altay, Başkan Yardımcısı Ayşe Soysal, Başkan Yardımcısı Ahmet Ezer, Başkan Yardımcısı İlknur Yekeler, Başkan Yardımcısı İsmail Dalcıoğlu, Başkan Yardımcısı Ramazan Deniz, Şube delegesi Taner Tokalı, Şube Delegesi Muhammed Karadaş, Şube Delegesi Hasan Ünal’dan oluştu.

Kozan, “ Ben değil, biz anlayışı hedeflerimize ulaşma gayreti içinde olacağız”

İlçe Temsilciliğine seçilen Başkan Fedai Kozan, “Bize destek veren üye arkadaşlarıma cani gönülden teşekkür ederim. Özelde üyemiz, genelde tüm insanlığa hizmet için var olan güçlü sendikamızda hedefimiz bu hizmeti daha ileriye götürmek. Başta eğitim çalışanlarımızın ve eğitim camiamızın sorunlarının çözümüne katkı sunmak için, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde hep birlikte gayret edeceğiz. Sendikacılık faaliyetlerini sadece, öğretmenin ve diğer personelinin özlük haklarının korunması ve geliştirilmesi olarak değil, aynı zamanda eğitim camiamızda huzurun ve kardeşliğin temini olarak da görmekteyiz. Bu konuda kendimize, ekibimize ve üyelerimize güvenimiz tamdır. Çok güçlü değerlere sahip bir milletin evlatlarıyız. Bu değerlerimizle,  geleceğimizi daha güzel hale getirmek hepimizin elinde. Bu süreçte herkes üstüne düşeni yaparsa, hepimizin iş daha kolay olur. Bu zorlu yolculukta, işimizi kolay kılacak en önemli düsturumuz, İstişare! Ben değil, biz anlayışı hedeflerimize ulaşma gayreti içinde olacağız.

Zirveden yeni ufuklara prensibiyle yola devam diyoruz. Sendikamızın Kurucusu Merhum Mehmet Akif  İnan Hocamızı rahmetle anıyorum, bu davaya emek vermiş tüm insanlara çok teşekkür ediyorum. Bizler zorluğa talip olan insanlarız. Bu zorlu yolculukta, örgütlülüğümüz sayesinde, ele ele ve omuz omuza vererek zorlukları aşacağız. Bize güvenen üyelerimize teşekkür ediyor ve rabbim utandırmasın diyoruz.’ Şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: Haber Merkezi