HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Devlet Hastanesi’nin uzun zamandan beri sorunlu olan MR cihazı hastaların işlerinin aksamasına neden oluyor. Sağ bacağın yaşadığı problem nedeniyle Kiraz’dan Ödemiş Devlet Hastanesi’nde tedavi olmak için gelen Raziye Örsel MR çekilmek için Kiraz’dan Ödemiş’e dört kez gidip geldiğini belirtti. Kiraz’dan Ödemiş’e gelip gitmekte hem maddi olarak hem de manevi olarak zorlandıklarını belirten Raziye Örsel ve eşi Önder Örsel bu duruma yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istediler.

Eşinin uzun yol şoförü olduğunu bu yüzden gidip gelmekte zorluk çektiğini belirten Raziye Örsel “Ben Ödemiş’e Kiraz’dan tedavi görmek için geliyorum. Geçtiğimiz günlerde yağan karda düşmem sonucunda ayağımdaki problem oluştu. Bu nedenle yürüme zorluğu çekiyorum. Eşim her seferinde araç tutmak zorunda kalıyor. Buda bizi hem manen hem de maddi olarak zor durumda bırakıyor. Yetkililer bize MR cihazının bozuk olduğunu belirtiler. Biz üç kez MR çekilmek için Kiraz’dan, Ödemiş’e geldik. Buna çözüm istiyoruz. MR çekimi yapılana kadar benim bacağıma bir şey olsa bunun hesabını kim verecek. 1 yaşında bir oğlum var. Bacağımın rahatsızlığı nedeniyle ona bakmakta zorlanıyorum.”

Maddi imkânlarının kısıtlı olduğunu belirten Önder Örsel “Uzun yol şoförü olduğum için her zaman eşim hastaneye getirip götürmekte hem maddi olarak hem de zaman kısıtlılığından dolayı zorluk çekiyorum.”

Editör: Haber Merkezi