HABER:GÜLÇİN ÖNEM 
Önceki akşam parti binasında bir araya gelen partililer Ödemiş’te nasıl bir çalışma metodu uygulayacaklarını masaya yatırdı. Ödemiş’in 99 mahallesinde çeşitli çalışmalar yapacak olan CHP çalışma grupları neden “hayır” dediklerini vatandaşla bire bir temas kurarak anlatacak.

Tüm mahallelerde gündüz ve akşam saatlerinde ayrı ayrı çalışmalar yapacak olan CHP’liler ilçe merkezinde de çalışmalara yön verecek ‘Demokrasi evi’ açacak.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez kampanya stratejileriyle ilgili şunları söyledi: “16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi CHP Ödemiş İlçe Örgütü olarak ‘hayır’ çalışmalarımızın startını verdik. Partimizde oluşturduğumuz gruplar ile ilçemizin tüm mahallelerinde farklı farklı çalışmalar yapacağız. Akşam ve gündüz gruplarımız ile vatandaşlarımıza evlerinde, iş yerlerinde, kahvehanelerde ziyaretler yaparak bire bir neden “hayır” denilmesi gerektiğini anlatacağız.”

“Demokrasi Evi açılacak”

Başkan Dönmez, “Çalışmalarımız ilk olarak köylerimizde ve beldelerimizde yapılacak. İlçe merkezimizde de ‘Demokrasi Evi’mizi yakında açacağız. İlçe merkezimizdeki tüm çalışmalarımızı bu evden yürüteceğiz. Açacak olduğumuz demokrasi evine çalışmalara katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız gelebilir çalışmalara katılabilirler. İnanıyorum ki Ödemiş olarak yapılacak referandumda çok güçlü bir hayır sonucu çıkacaktır” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi