Ödemiş CHP İlçe Örgütü dayanışma yemeğinde buluştu

Moroğlu ve Birlikten Zeybek Oyunu

Ödemiş CHP İlçe örgütü tarafından Ödemiş Belediye Nikâh ve Düğün salonunda dayanışma yemeği düzenlendi. Geceye İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve CHP parti Meclis üyesi Tuncay Özkan’ın yanı sıra Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Bayındır CHP ilçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan, Kiraz CHP İlçe Başkanı Sezai kepçen, Beydağ İlçe başkanı Ahmet Ertürk Beydağ belediye Başkanı Vasfi Şentürk ,Eski Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Eski ilçe Başkanları Mehmet Eriş Hikmet Güriş,Muhtarlar Ödemiş barosu avukatları ve çok sayıda CHP’li üyenin yanı sıra İzmir ve çevresinde bulunan ilçe örgütleri  CHP’li Belediye Başkanları katıldı. Geceye Tuncay Özkan’ın yaptığı konuşma damgasını vurdu.
Gecenin açılış konuşmasını Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik yaptı. Birlik “Birlik ve dayanışma içerisinde CHP’yi iktidara taşıyacağımız günler çok yakındır. CHP İktidara geldiğinde yolsuzluklar yoksulluklar bitecek. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler göreceğiz.”

Birliğin konuşmasının ardından orkestranın eşliğinde hep birlikte 10.yıl marşı söyleyen CHP’liler marşa bayraklarıyla eşlik ettiler.

Büyük boy Türk bayrağı Emekli Binbaşı Akın Süer tarafından Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birliğe alnına koyup öperek hediye edildi. Birlikte Bayrağı Süer’den alnına koyup öperek teslim aldı. Gece daha sonra İl Başkanı Ali Engin’in konuşmasıyla devam etti.

Başkan Engin “Biz büyüyerek iktidar olacağız. Buna hepimiz yürekten inanmalıyız. CHP’nin kültüründe hep sahiplenme vardır. Genel Başkanımıza hep birlikte sahip çıkmalıyız. Gene seçime zayıf düşmüş olarak değil güçlü olarak gidersek iktidar olmamız için hiçbir neden yoktur. CHP yürüyerek çoğalarak yoluna devam etmektedir.”


CHP’nin İktidarında kaçak saraylar olmayacak

Engin’den sonra konuşmasını yapan CHP Parti Meclis üyesi Tuncay Özkan “Cumhuriyet sizi eseriniz, Cumhuriyetin 91. yıllı size armağan olsun. Kadınlar Cumhuriyeti siz doğurdunuz? Cumhuriyeti teslim edecek misiniz? Kadınlarımızın hepsi çalışarak önümüzdeki seçimlerde CHP’yi iktidara getirecek. Bizim iktidarımızda kadınlara kart vereceğiz sizleri makarna kömürle aldatmayacağız. Bu kartla istediğinizi alacaksınız. Bu ülkeyi bu gün kötüler ve vicdansızlar yönetiyor. Biz bu kötüler ve vicdansızlar yönetimini sonlandıracağız. Bu ülkede herkes özgür olacak. Çocuklarımızı 4+4+4 değil ulusal eğitimle öğrenim gelecekler. CHP İktidarı döneminde kaçak saraylar olmayacak. Biz iktidara geldiğinde hiç kimse işsiz kalmayacak. Kadınlarımızın hepsi çalışacak. Beni cezaevinden ne Tayyip Erdoğan’la cemaat kavgası beni sizin imanız ve inancınız çıkardı”

CHP’nin İktidar olmaması için önümüzde bir engel yok
Özkan’ın ardından CHP İzmir Milletvekilli Mustafa Moroğlu “ CHP bir parti üyesinin iktidar çabasıyla seçim çalışmalarını yapması gerekir Bu disiplin ile çalıştığımızda CHP’nin İktidar olmaması için önümüzde bir engel olmayacaktır.”

Yolsuzluk ve yoksuzlukla hep birlikte mücadele edeceğiz
Moroğlu’ndan sonra söz alan CHP İzmir Milletvekilli Aytun Çıray  “ Türkiye de değişik soysuzluklar, yolsuzluklar devam etmekte, bunlara ‘Dur!’ demek için sizlerden önümüzdeki seçimlere hazır olmanızı istiyorum. Kendileri zenginleştikçe halkını fakirleştiren, itibarsızlaştıran bir iktidar var. Ülkeyi bölen, parçalayan kin tohumları eken değil, sevgiyi, hoşgörüyü egemen kılan hukukun ve adaletin hâkim olduğu halkına hesap veren bir yönetime ihtiyacımız var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılan tüm haksızlıklara, engellemelere rağmen yılmayacağız. Hep beraber mücadele edeceğiz. Sosyal medyacılığımda inşa edeceğiz, işsizliği, yolsuzluğu bu ülkenin kaderi olmaktan çıkaracağız. Özgür, mutlu ve güzel Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Dokuz Eylül de 91 yılını kutladık inanıyorum artık meydanlara sığmayacağız ve uzun süredir özlemini çektiğimiz iktidara ulaşacağız buna inanıyorum. 4,5 yıl sonra Atatürkçü, cumhuriyetçi, sosyal demokrat bir belediye başkanımız olacak.”

Konuşmaların ardından gece eğlencelerle devam etti. Sahneye davet edilen İzmir milletvekilli Mustafa Moroğlu  İlçe Başkanı Mehmet Birlik ile karşılık zeybek oynaması CHP’lilerden büyük alkış aldı.Yapılan çekilişte, üyelere el işlemesi  CHP Barağı hediye edildi.

 

Editör: Haber Merkezi