HABER: AYŞE AKYÜZ


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi Saray salonda düzenlenen kahvaltıda dernek üyeleriyle bir araya geldiler. Düzenlenen kahvaltıya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeleri Ömer Akşahan, Sevim Appak, Sevinç Aras, Sevim Varol, Sehavet Alp, Güner Güngör, Av. Aykut Dural ‘ın yanı sıra çok çok sayıda davetli katıldı. Ödemiş Şubesi Düzenlenen kahvaltıda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesinde destek olan Ödemişli Avukat Çetin Gacar, Eczacı Necla Saygı ve Emekli öğretmen Kamuran Köymenoğlu’na plaket verildi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesinden eğitim bursu alan öğrencilere destek olanlara birer teşekkür belgesi verildi. Düzenlenen plaket töreninde Eczacı Necla Saygı’nın sözleri kahvaltıya damga vurdu. Saygı “bana vermiş olduğunuz plaketten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Türkan Saylan’la anılmaktan onur duyarım.

Kahvaltıyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Ömer Akşahan “Ödemiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak ikincisini düzenlediğimiz “Çağdaş Yaşam Hizmet Ödülü “töreni, öncelikle yaşadığı kentte mesleğini başarıyla ve kesintisiz sürdüren saygın kişilere bir vefa duygusuyla yaklaşımın bir sonucudur. Bu yıl Avukat Çetin Gacar, Eczacı Necla Saygı ve emekli öğretmen Kamuran Köymenoğlu’na plaketle ödüllendirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu törende bizleri yalnız bırakmayan tüm Çağdaş Yaşamalı dostlarımıza içten teşekkür ediyorum. Bugün ayrıca aramızdan ayrılan değerli eğitimci Muzaffer Kula’yı Allah’tan rahmet diliyorum.” 

Kahvaltı sonunda DJ Umut Dönmez ’in müzikleri eşliğinde Savaş Tozer’in seslendirdiği birbirinden özel şarkılar damgasını vurdu.

Editör: Haber Merkezi