Ödemiş Belediyespor’dan muhteşem geri dönüş

Ödemiş Belediyespor-5 Bayındır spor-4

Ödemiş Belediye Spor kendi sahasında ağırladığı Bayındır Belediye Sporu 5-4 yendi. Maçın ilk yarısı Bayındır Sporun üstünlüğü ile sonuçlanırken; ikinci yarı Ödemiş belediye Sporun golleriyle maçın seyri bir anda değişti.
Maçın ilk dakikalarında Ödemiş Sporlu Aykut’un kaleye gönderdiği topu Bayındır Sporun kalecisi karşıladı. Maçın ilerleyen zamanlarında bu sefer bayındır Spor atağa geçti ve oyuncunun kaleye gönderdiği topu Ödemiş Sporun kalecisi karşıladı. Maçın 20. dakikasında Ödemiş Sporlu Göksel taç atışı kullandı. Maçın 27.dakikasında gelişen atakta Ödemiş Spor ilk golünü Ufuk ile buldu.1-0 Maçın 33.dakikasında rakip oyuncunun ceza sahası içerisinde faul yapması sonucunda bayındır spor penaltı kazandı bunun sonucunda maç 1-1 oldu. Maçın 37 dk. Bayındır Sporun yapmış olduğu atak sonucunda Ödemiş spor Taç atışı kullandı. Taç atışını karşılayan 9 numaralı göksel çok önemli bir gol fırsatını kaçırdı. Maçın 40.dakikasında bayındır Gol fırsatını kaçırmayarak skoru 1-2 yaptı. Dakika 44’de Ödemiş Sporun ani bir atak sonucu kaleye gönderdiği topu kaleci kurtardı. Uzatmalarda Bayındır Spor 3.ü golü bularak skoru 1-3’e getirdi. Ödemiş Spor kazandığı faul atışını iyi kullanamayarak gol fırsatını değerlendiremedi.
Maçın İlk yarısı Bayındır Sporun 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.
Maçın ikinci yarısında ani bir atak sonucu Ödemiş Spor yakalamış olduğu gol şansından yararlanamadı. Maçın 51 dk. Ödemiş Spor da Alper topu çıkarmak isterken kendi kalesine gol atması sonucunda Bayındır Spor bir gol daha bularak skoru 1-4 e getirdi. Maçta oyuncu değişikliği yapılarak Bayındır Spordan 5 numaralı futbolcu çıktı yerine 7 numaralı futbolcu girdi Ödemiş spordan ise 7 numaralı futbolcu çıkarak yerine 33 numaralı futbolcu girdi.55.dakikada Ödemiş spor frikik kazandı Frikiği kullanan Umur atıştan yararlanamadı. Ödemiş spor geliştirdiği ani ataklar sonucunda 72.dk Ufuk ile 2. golünü buldu 2-4. Hakem 75.dk Bayındır sporlu futbolcunun kolluna gelen topu görmeyerek Ödemiş Spora penaltı atışını vermedi. Ödemiş Sporda 33 Numaralı formayı giyen futbolcu 78 Dk. sarı kart gördü. Ödemiş Spor baskı altına aldığı Bayındır Spor kalesinde 80.dakikada İsa ile 3 golünü bularak skoru 3-4 yaptı. Seyircinin de desteğini alan Efe hemen 2 dakika sonra Ufuk ile 4.golünü bulup stadı ayağa kaldırdı.4-4 Bu dakikalarda Bayındır Spor teknik Direktörü agresif hareketleri sonucu hakem tarafından tribüne gönderildi. Bu dakikalarda oyun belli bir süre durdu. Tekrar başlayan maçta hakem 6 dakika uzatma gösterdi. Bulduğu gollerle ve moralle ataklarını iyice sıklaştıran Ödemiş Belediyespor uzatmanın 90+4.  dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Umur Stadı bayram yerine çevirdi maçında skorunu belli etmiş oldu. Maç çıkışında Ödemiş Spor taraftarları Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ödemiş Spor Yönetim Kurulu Başkanı Halil Güler’i omuzlarına alarak maçı kutladılar.

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi