Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ekibi ile birlikte dağ köylerini dolaşmaya devam ediyor.  Soğuk hava ve kar yağışı sebebiyle kapanan yollardan dolayı mahsur kalan ve ihtiyaç sahibi olan kişilere zamanında ulaşabilmek için kriz masası oluşturuldu.

Gittikleri yerlerde sorun tespitinde bulunan Başkan Badem, kapanmış olan yollarda çalışma yapılması için Ödemiş Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Hafta sonundan beri gece gündüz çalışmalarına devam eden belediye ekipleri aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Bozdağ, Gölcük hattında incelemelerde bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yollarda bulunan kar küreme çalışmalarını takip etti. Vatandaşlarla da görüşmede bulunan Badem, sıkıntıları dinledi. Hafta sonundan beri yoğun bir şekilde dağ köylerini dolaşan Badem, Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi alanında bulunan yerlerin ihmal edilmemesi için, Ödemiş Belediyesinin bu onun görevi, bu bunun görevi diye ayrım yapmaksızın belediyenin elindeki imkanları değerlendirerek zor günlerde vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

Ödemiş Belediyesi tarafından oluşturulan kriz merkezinde Ödemiş Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Akgün, Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, Kırsal Hizmetler Müdürü Şerif Şen görevlendirildi.


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “ Ödemiş Belediyesi olarak bu zorlu günlerde vatandaşlarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Soğukta evsiz kalanlara yardım elimizi belediye olarak uzatıyoruz. Bu bizim insanlık görevimiz. Bunun dışında kar ve buzlanmadan dolayı kapanan yollar var. Ödemiş Belediyesi olarak ekiplerimiz yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyorlar. Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntıda bizlere ulaşmaları için oluşturduğumuz kriz masası 24 saat hizmet veriyor. Mağdur olan vatandaşlarımız 544 1199 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler. Ovakent’te bir vatandaşımız barınma evine yerleştirildi. Çayır’da bir hastamız yolların kapanması sebebiyle ambulansın gitmemesi üzerine Ödemiş Belediyesi’ne ait bir araçla evinden alınarak hastaneye getirildi. Çevresinde bu tür durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyoruz. Elimizden geldiğince her yere yetişmeye çalışıyoruz”

 Gece gündüz demeden Ödemiş Belediyesi çalışmalara devam ediyor.

Haber : Ebru Teke

Editör: Haber Merkezi