Haber: Çağlayan Taptık

30 Mart Yerel seçimlerinde Ak Parti'de Meclis Üyeliğine seçilen Ödemiş yeni meclis üyesi 12 kişi İlçe Seçim Kurulundaki törenle mazbatalarını aldılar. Törende, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Erkan Ataman belediye meclis üyelerine tek tek mazbatalarını verdi.

İlk grup toplantısını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem belediye meclis üyeleri Hayrettin Özbudak, İpek Yılmaz, Halil Kartal, Erkut Şenbaş, Halil Güler, Halil Deveci, Hayriye Özlem Katırcı, Selahattin Kundak, İsmail Dadal, Yasemin Bezmez, Şakir Gelen, Hasan Gürgen, Serkan Ekrem, Zekeriya Karabıyık, Abdülkadir Karaerkek ile bir araya geldiler.

BİRLİK İÇERİSİNDE ÖDEMİŞ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, " Bu zamana kadar Ödemiş için elimizden geleni yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Ödemiş halkı bizlere bir kez daha güvendiklerini göstererek Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i tekrar seçtiler. Birbirinden değerli Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Ödemiş için var olduğumuzu hissettireceğiz. Vermiş olduğumuz sözlerimizi sırasıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Öncelikle Ödemiş halkına kendisine gösterilen güvenden dolayı teşekkür eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “ Ödemiş’te yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve daha fazlasını Ödemiş’e kazandırmak için çalışacağız. Öncelikle belediyemizin ekonomik ve sosyal yapısının son durumu ile ilgili çalışma yapıyoruz. Tabloyu gördükten sonra öncelikli çalışmalardan başlayarak Ödemiş’e hizmet vermeye ve projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız”

Mazbatalarını alarak görevine başlayan belediye meclis üyelerine de teşekkür ederek başarılar dileyen Badem, “ Birlikte yola çıktığımız seçilen seçilmeyen belediye meclis üyelerimiz seçim döneminde desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemedi. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçilen belediye meclis üyelerimizle sık sık bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Diğer siyasi partiden seçilen meclis üyelerimizi de kutluyor başarılar diliyorum. Kendileri Ödemiş için alınacak kararlarda başarılı projelere imza atacaklardır” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi