19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ADD Ödemiş Şubesi bir mesaj yayınladılar. Yayınlanan mesaj,“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 günü Samsun’a çıkışı ile Türk Milleti’nin tarihi yeniden yazılarak bir büyük mücadele liderine kavuşur.  Bugün; Türk Milleti’nin bağımsız ve hür yaşama iradesinden güç alan ve zaferle sonuçlanan bir milli mücadele kıvılcımının çaktığı gündür. Aradan geçen 96 yıl sonra bugün Türk Milleti’nin birliği, Türk Devleti’nin varlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü tehdit altındadır.

Gaflet dalalet ve hıyanet içinde olanlarca;Türkiye’nin Türk Milleti’nin vatanı, ülkesi olduğu gerçeği inkar edilmeye,Türk Milleti bölünmeye,Tarih bilinci köreltilmeye,Milli devlet tasfiye edilmeye,

Çağdışı ortaçağ Arap hurafeleriyle beyinler yıkanmaya,İslam’la alakası olmayan din anlayışını egemen kılınmaya,Bilim ve teknoloji yerine çeşitli çağdışı masalları ile gençlik uyuşturulmaya,Milli devlet, Milli kimlik, Üniter yapı, ortadan kaldırılmak istenmektedir.

Yurtta sulh cihanda sulh ilkesi bir tarafa bırakılarak komşularla düşman hale gelinmiştir.Etrafta hiçbir tane sınır komşu dostu kalmamıştır.

Etnik ve Mezhep ayrımcılığı, Türk Milleti’nin ortak dokusunu parçalamaya yönelmiştir.Din adına maskaralıklar sergilenmekte, çarpık siyasal İslamcılıkla, irtica etkinlik kazanmıştır. Çarpık İslam anlayışı ile hırsızlığı, talanı, yalancılığı, sahtekarlığı yaşamlarının parçası haline getirenler, kutsal din duygularıyla oynamakta halk kitlelerini uyuşturmaktadırlar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nden ve Cumhuriyetin temel ilkelerinden vazgeçirmeye, devletin kurum ve kuruluşlarından

Türkiye Cumhuriyeti (T.C) ibaresini kaldırarak Türk Milleti’ni vatansızlaştırmaya çalışmaktadırlar.

Türklükle Türk milli bayramlarıyla sorunu olanlar çığırtkanlıkta yarışmaktadırlar. Türk Milleti’nin tarihte olduğu gibi bugün de, yarın da; Yapılan saldırılara sessiz kalmadığı ve kalmayacağı, vatanın ve milletin parçalamasına müsaade etmeyeceği bilinmelidir. Milli Görüş, Milli Duyuş, Milli Duruş için bir ve beraber olunmalıdır. Kardeşçe bir yaşam için

Atatütürkçü Düşünce Derneği olarak Atatürk'ün bizlere emanet ettiği mirası var olduğumuz sürece sahip çıkıp koruyacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olamasın.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”

 

 

Editör: Haber Merkezi