Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1445. Yıldönümü, Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen coşkulu bir programla kutlandı.

Birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığı programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, daire amirleri, Memur-Sen ve STK temsilcileri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul öğrencisi tarafından okunan Kur’an-Kerim tilaveti ile başladı. Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Selahattin ÖZBUDAK'ın günün anlamı ile ilgili yaptığı konuşma sonrası öğrenciler tarafından, “Peygamberimizin Hayatı” konulu oratoryo sahnelendi. Program şiir ve skeçler ile devam ederken katılımcılar sık sık alkışlayarak destek verdiler.

Yeni binasına taşındıktan sonra, yenilikçi adımlarla köklü geçmişine yakışır bir şekilde etkinlikler düzenleyen Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi, akademik olarak son yapılan YGS sınavındaki yükselişi üzerine öğrenci ve velilerin okula olan ilgisi arttı. Program sonuna doğru yaşanan elektrik kesintisinde seyircilerin telefonları ile aydınlatma yapmaları görülmeye değer anlar olarak kaydedildi. Katılımcılar tarafından büyük beğeni toplayan  Ödemiş Anadolu İmam Lisesi’nin hazırladığı Kutlu Doğum Programı yapılan toplu dua ile son buldu

Editör: Haber Merkezi