HABER: AYŞE AKYÜZ



   Ödemiş AK Parti İlçe teşkilatında ilk Milletvekilli aday adayı bir basın açıklaması yaparak adalık sürecini başlattı. Bu isim Ödemişlilerin yakından tanıdığı Kenan Okciken oldu. Adaylık sürecinde ailesinden büyük destek aldığını aday gösterildiği takdirde kendisi gibi engelli olanların meclisteki sesi olacağını belirten Okciken’i basın açıklamasında AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir’de yalnız bırakmadı.

   AK partinin kapısının millete hizmet etmek isteyen herkese açık olduğunu belirten Başkan Demir “Yüreği millet sevdası ile atan kim varsa partimizin kapıları kendilerine sonuna kadar açıktır. Kenan kardeşimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. İnşallah kendisini mecliste de milletvekilli olarak görmek isteriz. Bölgemizi, bizi engellilerimizi, bölgemizin sorunlarını mecliste de en iyi şekilde temsil edecektir. Bizde kendisini sonuna kadar destekliyoruz. Vatanımız milletimiz ve kendisi için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”

   Doğma büyüme Ödemişli olduğunu belirten Kenan Otçiken“1987 yılında ödemişte doğdum. Doğumumdan bugüne aktif olarak Ödemişte yaşıyorum engellilerin sorunlarını dile getirmek amacıyla aday oldum. Sayın başkanımıza, başbakanımıza genel başkanımıza da fırsat verildiği takdirde neler yapabileceklerini anlatmak istiyorum. Bu konuda bana destek olan ilçe başkanımız Halil Demir’e teşekkür ediyorum. Niyetimiz hayır akıbet hayır inşallah.”

Editör: Haber Merkezi