HABER: GAMZE ONAN

24 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Ödemiş’e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu için hazırlıklar son hızla devam ediyor.

Davutoğlu 24 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Ödemiş programı kapsamında saat 10.00’da Hükümet Konağı önünde vatandaşlara seslenecek.

Başbakan Davutoğlu’nu coşkulu bir şekilde karşılayacaklarını belirten Ödemiş Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Muhammet Şen, “Ak Parti Teşkilatı olarak Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve SKM ekibi olarak başbakanımızın gelişi ile ilgili çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm Küçük Menderes Havzası’nda afişler ulaştırılarak asılacak. Başbakanımızı Ödemiş’te coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tam kadro hazırız.”

Ödemiş Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, “Cumartesi günü Ödemiş’e gelecek olan başbakanımız Ahmet Davutoğlu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afişlerin her yere gönderilmesi ve asılmasını sağlayacağız. Hazırlıklarımızı tamamlayıp tüm Ak Parti Teşkilatı ve vatandaşlarımız ile başbakanımızı büyük bir coşkuyla karşılayacağız.”

Editör: Haber Merkezi