Ödemiş AK Parti İlçe Teşkilatı önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kadın Kolları ve Gençlik kolları kongresi öncesinde İlçe binasında adayların katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen Basın toplantısına AK Parti ilçe Başkanı Halil Demir, kadın kolları başkan Adayı Serpil Duman gençlik Kolları başkanı ve Başkan adayı Mehmet Pekdoğru ve AK parti üyeleri katıldı. Düzenlenen toplantıda kadın kolları adayı ve gençlik kolları başkanı ve adayı Mehmet Pekdoğru bir basın açıklaması yaparken Başkan Halil Demir’de seçimlerle ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.
“Yeni Türkiye’ye tüm birimlerimizle birlik ve beraberlik halinde hazırlanıyoruz.”
AK Parti kadın kolları ve gençlik kollarının yapılacak olan kongrelerinde tek adayla yolla çıktıklarını belirten Ak Parti Ödemiş İlçe Başkan Halil Demir “ Eski kadın Kolları başkanımız Tülay Deliorman’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.21 Ocakta yapılacak kadın kolları kongremize teşkilatımızın ortak kararı ile Serpil Duman’ı aday gösterdik. Gençlik kollarından mevcut başkanımız Mehmet Pekdoğru tek aday olarak göreve adayımız olacak. Hepsine başarılar diliyorum. Ödemişimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni Türkiye’ye tüm birimlerimizle birlik ve beraberlik halinde hazırlanıyoruz.”
“Tülay Deliorman’ının özveriyle taşıdığı bayrağı birlik, beraberlik içinde taşıyacağım”
Tülay Deliorman’dan alacağı bayrağı daha da ileriye taşımak için var gücüyle çalışacağını belirten AK Parti Kadın Kolları Başkan Adayı Serpil Duman “1,5 yıldır aktif olarak AK Parti kadın kollarında çalışmalarımı yürütüyorum.  Partimizin kurulmuş olduğu 2001 Ağustos ayından,  itibaren partim için tüm gayretimle elimden geleni ardıma bırakmayarak, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın izinde bir önceki kadın kolları başkanım Tülay Deliorman’ının özveriyle taşıdığı bayrağı daha da ileriye taşımak için elimden gelen gayretle ve birlik, beraberlik içinde taşıyacağıma inanıyorum. AK Parti İlçe Başkanımız Halil Demir’e AK parti teşkilat başkanımız Muhammet Şen’e desteklerinden ve güvenlerinde dolayı teşekkür ediyorum.”
"Yeni Türkiye genç Ödemiş için durmak yok yola devam"
AK Gençlik olarak yorulmak nedir bilmeden çalıştıklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Adayı Mehmet Pekdoğru “Üç buçuk yılık bu emek sonucunda, Ödemiş gençliği için varımızı, yoğumuzu katarak, gece gündüz demeden tüm gençlik kolları teşkilatımızla bir bütün içinde gece gündüz demeden bu görevi yürütüm. Yorulmak nedir bilmeden taşımış olduğumuz bu bayrağı inandığım davada daha da ileriye taşımak için göreve tekrar aday olmaya karar verdim. Beni Bu göreve layık gören Ak Parti İlçe Başkanımız Halil Demir ve Ak Parti Teşkilat Başkanımız Muhammet Şen’e teşekkür ediyorum. Bugüne kadar benimle koşturmuş olan dava arkadaşlarımın hepsinden Allah razı olsun. Yeni Türkiye genç Ödemiş için durmak yok yola devam”

Editör: Haber Merkezi