HABER:OĞUZ AKTÜRK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Örgütü 9 Temmuz Pazar gününde İstanbul’da yapılacak olan ‘Adalet’ mitingine katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’dan İstanbul’a “ Adalet “ yürüyüşüne başlamıştı. 21 gündür aralıksız süren adalet yürüyüşü 9 Temmuz Pazar günü İstanbul Maltepe’de yapılacak adalet mitingi ile sona erecek.
Türkiye’nin dört bir yanından birçok vatandaşın destek verdiği yürüyüşe CHP İzmir Örgütleri de desteklemeye devam ederken miting içinde İzmir’in tüm ilçelerinden ücretsiz otobüsler kalkacak. Herkes için adalet istediklerini söyleyen CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, tüm Ödemişlileri yapılacak olan adalet mitinginde davet ettiğini belirtti.
Ücretsiz otobüs kaldırılacak
Cumartesi gecesi saat 24.00’te ilçe merkezi önünden ücretsiz otobüslerin kaldırılacağını belirten Başkan Dönmez, “Genel Başkanımız tarafından Ankara’dan İstanbul’a 21 gün önce başlatılan adalet yürüyüşü kararlılık, azim ve halkımızın desteği ile sona yaklaşıyor. 9 Temmuz Pazar günü İstanbul Maltepe’de adalet mitingimiz yapılacak. Mitinge Ödemiş olarak büyük bir katılım sağlamayı organize ediyoruz. Cumartesi gecesi saat 24.00’te ilçe merkezimiz önünden ücretsiz otobüslerimiz mitinge hareket edecek. Adalet isteyen tüm Ödemişlileri mitingimize davet ediyorum.” 

Editör: Haber Merkezi