HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Törene, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem, CHP Milletvekili Musa Çam, Garnizon Komutanı Hasan Yüzüak, Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, daire müdürleri, CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez, İşadamları ve Ödemişliler katıldılar.

Saygın duruşu ve İstiklal Marşından sonra, efeler çeşitli oyunlar sergilediler.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmada” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeler, milletler ekonomik bağımsızlıklarını kazanamadıkları sürece, tam bağımsız olamazlar.” Sözünden hareketle bundan 32 yıl önce, o dönemin yerel yönetimleri, Belediye Başkanı, Kaymakam, işadamları bir araya gelerek Türkiye’de ilçe bazında ilk milli fuarın açılmasına karar vermişlerdir. Ödemiş çok önemli tarım ve hayvancılık kentidir. Bunu için Sanayiye, tarıma, turizme dayalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 20 yıl önce kurulan ancak ineklerin otladığı Organize Sanayi Bölgesinde alt yapı bu yıl inşallah sona erecektir. Bir müjde veriyorum, 46 parselden oluşan Organize Sanayii Bölgemizde tüm parseller satılmıştır. Önümüzdeki yıl içerisinde fabrikaların temelleri atılmaya başlanacaktır. Önümüzdeki yıllarda, bölünmüş yolun bitmesiyle Organize sanayii bölgemizin değeri kat kat artacaktır. Başta Gölcük olmak üzere, turizm Bakanlığın katkılarıyla bütün alanlarda çalışmalarımız devam etmektedir. 200 km’lik üretim yolu açtık. Üreticimize hayırlı olsun”

Kaymakam Celil Ateşoğlu” Buraya gelene kadar Ödemişin böyle bir ilçe olduğunun farkında bile değilmişim. Ödemiş gelişmiş bir ilçe. Burada görev yapmaktan son derece mutluyum. Ülkemizdeki ciddi sıkıntılarda Ödemiş’te de bir defa daha kendini göstermiştir. 15 Temmuz ikinci kurtuluş mücadelesinde başımıza çöreklenmek isteyenlere tepkiye Ödemişliler 94 yıl önceki mücadele gibi, gerekli dayanışmayı göstermiştir. Ödemiş zenginliğiyle, çalışkanlığıyla, bölgenin parlayan yıldızı haline gelmiştir, bundan gurur duyuyorum. İçinde bulunduğumuz bu fuar alanı, Ödemiş ekonomisine gerçekten çok güzel bir etkinliklere sahne olan bir alandır. Önümüzdeki günlerde üreticinin ekonomisini yakından ilgilendirecek olan, dış mekân süs bitkileri fuarı burada açılacaktır. Üreticimiz alın terinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşayacaktır.”

Fuarın açılış kurdelesi Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kaymakam Celil Ateşoğlu tarafından kesildi.

Belediye başkanı ve protokol stantları dolaşarak stant sahiplerine başarı dilediler.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ÇAM’DA ÖDEMİŞ FUARINDAYDI.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çamın eşi Sevim Çam eşini bir dakika yalnız bırakmayarak eşinin koluna girerek stantları tek tek gezip stant sahiplerini başarılar dilediler.

 Musa Çam ve eşine CHP ilçe Başkanı Nazan Dönmez ve CHP yönetimi eşlik etti. Stantlarda Musa Çama ilgi gösteren stant sahipleri kahve ve çay ikram ederek milletvekiline sorunlarını da anlattılar.

10 gün süreli fuar ilk gün büyük ilgi gördü.

Editör: Haber Merkezi