HABER:BAŞAR UÇAR
 Türkmen Mahallesi’ndeki Vali Kemal Nehrozoğlu Parkı’nın bulunduğu 3 bin 200 metrekarelik alanda hayata geçirilecek proje sözleşmenin ardından 4 ay içerisinde tamamlanacak.

“Türkmen Mahallesi’nde bulunan Vali Kemal Nehrozoğlu parkı içinde yapılacak olan macera parkı, çocuklar kadar gençlerin de ilgisini çekecek” ifadeleriyle geçtiğimiz eylül ayında tanıtımı yapılan Vali Kemal Nehrozoğlu Macera Parkı’nın ihalesi 16 Şubat Perşembe günü saat 14.00’da belediye encümen toplantı salonunda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.
3 bin 200 metrekare alanda çocuklara ve gençlere hitap etmesi beklenen proje ihale sürecinin tamamlanması ve sözleşmenin imzalanmasının ardından 4 aylık süreçte tamamlanarak hizmete sunulacak. Tırmanma duvarı, trambolin ve sürpriz ekipmanlarla renklenecek Macera Parkı, Ödemiş Belediyesi’nin İller Bankası’ndan alacağı kredi ile kurulacak.
“Geleceğin merkezlerinden biri olacak”
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Macera Parkı projesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Türkmen Mahallemize bir macera parkı yapacağız. Nüfusu ciddi ancak gelir seviyesi biraz daha düşük emeği ile geçinen insanlarımızın yaşadığı alanları merkezde ne arsa oraya da götüreceğiz demiştik. Bu anlamda o mahalledeki gençlerimiz için bu parkı yapacağız. Kültür Park'ı tamamlayıp açtığımızda bugünkü kadar ilgi olacağını düşünmüyorduk. O bölgemizde de macera parkı geleceğin merkezlerinden biri olacak” demişti.

Editör: Haber Merkezi