HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU (ÖZEL HABER)

Ödemiş’te şimdiye kadar açtığı birçok sergilerle adını duyuran Ödemiş Hamamköy Ortaokulu Resim Öğretmeni ve ressam Küratör Özlem Tok, şimdi ’de oğlunun 16 Ocak'ta 10. doğum günü olması dolasıyla Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesinde 16 Ocak Çarşamba günü Saat 16.00’da açılacak.

Beren Can, “2,5 Yaşından beri resim yapıyorum. İki Karma resim sergisi hariç bu benim ilk Kişisel sergim annemin bana Doğum Günü hediyesi olarak İlk Kişisel resim sergimi açtığı için mutluyum. Benim resim tutkum annemin resim Öğretmeni ve Ressam Küratörlüğü yapmasından dolayı geliyor. Resim çalışmalarımda annemi görerek etkilendim. Annemin resim Öğretmeni olması beni mutlu ediyor. Sergide 40 Adet Kağıt üzerine tüm teknikleri uygulanmış eserlerim yer alacak. Bunun yanında ayrıca 10 tane Tuval, 10 tane Seramik, heykel çalışması 10 tane de üç boyutlu çalışmalar olacak. Büyüyünce Futbolcu, Müzisyen ve ressam olmak gibi düşüncelerim var. İleri de meslek sahibi olsam bile Resim yapmaya devam edebilirim. Annemin bu güne kadar açtığı birçok resim sergisi var. Hepsinden de çok mutluyum ve annemle gurur duyuyorum” dedi.

Öte Yandan Beren Can adına açılacak sergiye gelen misafirler Beren Can’a Doğum günü hediyesi olarak tuval üzerine resim yapacaklar. Ödemiş Yıldız Kent Arşivi Müzesinde 16 Ocak 2019 saat 16.00’da açılacak resim sergisi 30 Ocak'a kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Editör: Haber Merkezi