Ödemiş Atatürk Mahallesi Hatay Caddesi’nde “Nirvana ve Tek-Dal Müzik Organizasyon” işletmesi geniş bir katılımla hizmete girdi.
İşyerinin açılışı duaların eşliğinde Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in kurdeleyi kesmesiyle gerçekleşti. Başkan Badem açılışta kısa bir konuşma yaptı. Badem “Ödemiş gün geçtikçe gelişerek kendini yeniliyor bu Ödemiş için sevindirici.  Açılışını gerçekleştirdiğimiz iş yerimizin Ödemişe hayırlı uğurlu olmasını diliyor genç kardeşlerimize bol kazançlar diliyorum.”

İşyerinin açılışında gelen konuklara ve vatandaşlara tavuklu pilav ikramında bulunuldu. İşyeri sahipleri Tayfun Tekeli ve Mehmet Dalcıoğlu katılan tüm konuklara teşekkür ettiler. Tayfun Tekeli “ Ödemişe müzik organizasyonu anlamında bir yenilik katmak istedik. Bunun için bu işyerini Ödemiş’e kazandırdık. Tüm müzikle ilgili olan organizasyonlarınızda profesyonel ekibimizle birlikte yanınızda olmaya devam edeceğiz.”

Uzun yıllardır bir arada sahne alan Tayfun, Şadi ve İlhami önceki gruplarından ayrılarak Grup Nirvana da bir araya geldi. Müzik severlere, özel gün ve gecelerde düzenlenen organizasyonlarda müzik ziyafeti yaşatacak olan Grup Nirvana başarılarına başarı katmayı hedefliyorlar. Ayrıca Tek- Dal ile düğün, özel gün ve gecelerde a'dan z'ye sizin yerinize düşünecek organizasyonu sağlayacak.

Nirvana ve Tek-Dal işletmecileri Tayfun Tekeli ve Mehmet Dalcıoğlu ’nun tebrikleri ve hayırlı olsun dileklerini kabul ederek, konuklara teşekkürlerini belirttiler.

Editör: Haber Merkezi