HABER: AYŞE AKYÜZ


      Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy dün Ödemiş Mutahhar Başoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevinde yaşamlarını sürdüren bayanların 8Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı. Huzurevi sakini bayanları ziyaret eden Necmiye Aksoy’a azaları ve mahalle sakinleri eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Mart 2015 tarihinde bayan muhtar olarak göreve başlayan Necmiye Aksoy daha önce muhtar adayı olarak gittiği Mutahhar Huzurevi’ne bu kez muhtar olarak gitti. Süleyman Demirel Mahallesi Necmiye Muhtar’ın etrafını saran teyzeler sorunlarını anlattılar.

Huzur evine daha önce muhtar adayı olarak geldiğini şimdi ise Ödemiş’in ikinci bayan muhtarı olarak ziyaretini gerçekleştirdiğini belirten Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy; “Huzurevine muhtar adayı olduğum dönemde ziyarette bulundum. Şimdi ise muhtar seçildikten sonra ilk ziyaretimi gerçekleştiriyorum. Biz muhtarların yoğun bir iş temposu var. Bu nedenle ziyaretimizi biraz gecikti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün yaklaşması ve günlerden Cuma olması nedeniyle huzurevinde yaşamlarını sürdüren amca ve teyzelerimizi ziyaret ettik. Teyzelerimize birer çiçek hediye ederek 8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Ben bir muhtar olarak huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlılarımıza daha fazla değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşlarımız da buraya gelerek yaşlılarımızı ziyarette bulunmalarını tavsiye esiyorum.”

Muhtar Necmiye Aksoy, azaları ve Süleyman Demirel Mahallesi sakinleri Ödemiş Mutahhar Başoğlu Huzurevi Müdürü Figen Acar’ın da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak bir çiçek de ona hediye ettiler. Ödemiş Mutahhar Başoğlu Huzurevi Müdürü Figen Acar “ Muhtarımıza yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımızın öncelikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Ödemişlileri her zaman huzurevimize ziyarete bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi