Aynı gün Olağan Genel Kurullarını da yapacak olan derneğin açılışı,  28 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 13.30’ da gerçekleşecek.

Yıllar önce amfi tiyatro altındaki dükkanlarda başka bir adla faaliyet gösteren dernek, alanın yetersizliği nedeniyle dükkanı boşaltmıştı. Dernek yeni yer tahsisiyle ilgili yasal işlemleri tamamlayarak, üyelerinin arzu ettiği alanda çalışmalarını sürdürecek.

Selçuk Belediyesi ile düzenlediği ortak protokol kapsamında çarşı merkezinde bulunan Atatürk Mahallesi Küme Evleri No:49 adresindeki yeni yerleri için 5215 Sayılı Belediye Kanunun 18/e maddesine istinaden tahsis işleminin gerçekleştirildiğini belirten Dernek Başkanı Fahrettin Eren; “ Doğrusu derneğimizin faaliyetlerini rahat bir ortamda sürdürebilmesi için böyle bir yere ihtiyacımız vardı. Biliyorsunuz yıllar önce amfi dükkanlarındaki yeri, küçük ve rutubetli olduğu için bir misafir ağırlamakta zorlanıyorduk. Bu yeni yerin hem dernek üyelerimiz ve ailelerinin erişimene kolaylık sağlayacak olması,  aynı zamanda merkezde olması nedeniyle sosyal ilişkilerimizi üst noktaya taşıyacağımız bir yer olması bizim için önemliydi. Bu hassasiyetimizi dikkate alan Selçuk Belediye Başkanı Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Belediye Meclis üyelerine, tüm dernek üyelerimiz adına çok teşekkür ederim. Yeni binamızda derneğimize yakışan bir açılış yapmayı arzuluyoruz. Çarşamba günü yapacağımız açılışımıza tüm Selçukluları bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi