HABER: AYŞE AKYÜZ

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Ödemiş Halk Eğitim Tiyatro öğretmeni Murat Gökşin tarafından yazıp yönetilen "Nede Olsa İnsanız“ adlı tiyatro oyunu, Ödemiş Kültür Merkezi büyük salonda geniş bir katılımla sahnelendi.

Tiyatro gösterimine Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek, Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin ve nakış öğretmeni eşi Kadriye Ergin katıldı.

Yapılan tiyatro gösteriminde önce bir nüfus dairesinde yaşanan trajik komik olaylar anlatıldı. Oyun seyircileri kimi zaman gülümsetirken kimi zamanda düşündürdü. Oyunun ikinci bölümünde çocukların ailevi ilişkilerden ve televizyon dizilerinden nasıl etkilendikleri ve yaşanan olaylara karşı nasıl duyarlılık gösterdikleri anlatıldı.

DEZAVANTAJLI BÖLGELERDE YAŞAYAN ÇOCUKLAR İÇİN ÜÇ ALANDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Ödemiş Halk eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin gösteri öncesi yaptığı konuşmada, “Ödemiş'in dezavantajlı bölgesinde yaşayan çocuklarımız için üç alanda etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerimizi spor aktiviteleri, futbol kursları ve tiyatro olarak düzenledik. Bu üç alandaki iki etkinliğimizi İlçe Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak yürütüyoruz. Murat Gökşin’in yazıp yönettiği "Ne de Olsa İnsanız” adlı tiyatro oyununun iki bölümden oluşan kısmını izleyeceğiz. Daha Sonra Emniyet Müdürlüğü çocuk korosu ve Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müzik Öğretmeni Taner Sevgel ve Ödemiş Halk eğitim Merkezi Keman Öğretmeni Şerafettin Övek eşliğinde şarkılar dinleyeceğiz. Düzenlediğimiz bu etkinliklerin gününü özellikle 10 Nisan polis Haftası etkinliklerinin olduğu gün seçtik. Bu vesileyle tüm polislerimizin 10 Nisan polis gününü kutluyor onlara görevlerinde başarılar diliyorum“ dedi.

Tiyatro gösteriminin ardından Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Çocuk Korosu tarafından Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi. Çocukların söylediği şarkılara Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek ve Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin alkışlarıyla eşlik ettiler.

Editör: Haber Merkezi