HABER: YÜKSEL BALCI
Cumhuriyetin 93.yılı ve 12. Süs bitkileri ve fidancılık sergisi  açılışı nedeniyle, Ödemiş Belediyesi tarafından Mustafa Ceceli konseri düzenlendi.

Dün gece Ödemiş Şükrü Saraçoğlu Stadı Mustafa Ceceli konseriyle adeta inledi. Yüzlerce kişi konseri dinlemek için Ödemiş Şükrü Saraçoğlu stadına konser başlamadan önce doldurdular. 
Ceceli ,birbirinden güzel şarkılarıyla davetlileri ve gençlere müzik ziyafeti çekti. Bu arada gençler, Ceceli’ ye eşlik edip hem şarkılarını söylediler, hemde  tempo tutarak adeta stadyumu inlettiler.

Bazıları hızını almayıp sahneye çıkarak harmandalı oynayarak hünerlerini ortaya koydular.

Gençler gecenin karanlığında telefonlarının ışıklarıyla stadyumu adeta aydınlatması görülmeye değerdi. Ceceli ,okuduğu Sultanım, İlle de aşk, şarkılarıyla büyük alkış topladı.
Mustafa Ceceli yalnızca şarkı söylemekle kalmadı davul, batarı, gitar, çalarak konsere ayrı bir renk kattı.

BAŞKAN TORUNUYLA SAHNEYE ÇIKTI
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ,6 yaşındaki torunu Nil Gurasi’yede yanına alarak sahneye çıkması, büyük alkış topladı.

 Mahmut Badem Ceceliyi kutladıktan sonra ,kendisine bir minyatür efe heykeli, bir de Kırmızı Lacivert üzerinde 35 Numara yazan Ödemişspor Forması ve Ceceli nin eşinin ismi yazılı İpek Mendil armağan etti. Ceceli, armağanlara teşekkür ettikten sonra, sahnede Ödemişspor formasını giyip, şarkılarını bu formayla okuması gençleri coşturdu.


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem “Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 93.yılı ve aynı zamanda 12. Kutladığımız 
12. Süs bitkileri ve fidancılık sergisini birleştirerek bu güzel havada bu coşkuyu sizlerle birlikte paylaşmak istedik. Ülkemizde besteleriyle, şarkılarıyla,  gerçekten tüm insanların gönlünde taht kuran sevgili Mustafa Ceceliyle birlikteyiz. Bu coşku devam edecek .İnşallah önümüzdeki günlerde de fırsat buldukça ,daha önce gençlerimize söz verdiğimiz gibi sizlerle birlikte olmaya ve ülkemizin en güzel sesleri sizlerle bir arada buluşturmaya çalışacağız”. 

Editör: Haber Merkezi