YÜKSEL BALCI

Bir zamanlar Ödemiş’te Dâhiliye Uzmanı Serbest tabip Muammer Kamalı vardı. Ödemiş‘te 30 yıl doktorluk yapan Muammer Kamalı, 90lı yıllarda vefat etti. Muammer Kamalı, Ödemişli’nin kalbinde adeta taht kurarak, hastalarına koyduğu teşhisle, %100 başarıyı sağlamıştı. Kendisine Allah’tan rahmetler dilerken, geride eşi Münevver Kamalı’yı, oğlu Mehmet ve Murat Kamalı ile Ödemiş Üç Eylül Hastanesi Nöroloji Uzmanı kızı Serpil Karaca’yı bırakmıştı.

Evlatları ve eşi, Doktor Muammer Kamalı’nın gözünü arkada bırakmamışlardı. Anneleri Münevver Kamalı’nın bir süredir rahatsızlığını evlatları Serpil Karaca, damadı Doktor İbrahim Karaca, oğulları Mehmet ve Murat Kamalı, gelinleri, bütün güçleri ile yenmeye çalıştılar ne mutlu bu anneye, ne mutlu bu evlatlara…

Bir hafta önce, eşim ve kızımla Münevver Kamalı’yı ziyarette gittik, orada kızı Serpil Karaca ve oğlu Mehmet Kamalı’nın annelerini yaşatmak için nasıl gayret sarf ettiklerini gözlerimle gördüm. Önceki gün, durumu ağırlaşan Münevver Kamalı acil servise kaldırıldı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen, maalesef Münevver Kamalı yaşamını yitirdi. Büyük Cami’de kalabalık Ödemişli'nin katıldığı cenaze namazının ardından Kamalı'nın naaşı, Sungurlu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ruhun şad olsun Münevver Hanım, Allah günahlarını bağışlasın nur içinde yat.

Yerel güç ailesi olarak, Kamalı ailesine başsağlığı diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi