Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ilçemize yeni atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Adil Metin’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Savuran’a ziyaretinde Atatürk Mahallesi Muhtarı ve Şoförler Odası Başkanı Tahir Silay, Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen ile Seyrekli Köyü Muhtarı İlyas Güntürk’te eşlik etti.
Başkan Savuran ‘‘ Öncelikle ilçemizdeki yeni görevinizde ve çalışmalarınızda tüm muhtarlarımız adına başarılar diliyorum. İlçemizdeki 16 Mahalle Muhtarı toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet güçlerine ellerinden geldiğince desteklemektedir. Özellikle Toplum Destekli Polislerle Muhtarlarımız arasındaki koordinasyon neticesinde ilçemiz genelinde gerek suç oranında azalmalar olmuş gerekse sokaklarda meydana gelen küçük çaplı olayların önüne geçilmiştir. Gece gündüz demeden mahallelerinde gelişen olaylardan emniyet güçlerini haberdar eden muhtarlarımız mahallenin huzuru ve güvenlik güçlerinin işlerini kolaylaştırmak için son derece önemli bir rol üstlenmektedir. Muhtarlarımız her zaman emniyetimizin yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen desteği gösterecektir. Sizden Ramazan Bayramından sonra 16 mahalle muhtarımızın ve emniyet teşkilatının katılacağı tanışma ve dayanışma toplantısı organizasyonu talebimiz olacak. ’’ diye konuştu.
Emniyet Müdürü Adil Metin ise Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran’a ziyaretin dolayı teşekkür ederek ‘‘ Sayın başkanımızın nazik ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca emniyet güçlerimizle muhtarlarımızın koordineli şekilde çalışması hepimizin iş yükünü azaltmakta, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için ekiplerimiz daha rahat bir şekilde çalışma imkânı bulmaktadır. Bundan sonrada muhtarlarımızla, emniyet arasındaki dayanışmayı en iyi şekilde sürdürmek gayretinde olacağız. Toplantı talebinizde beni son derece memnun etti. Uygun bir zamanda değerli muhtarlarımızla bir araya gelip tanışıp ve mahalleleri için görüş alışverişinde bulunmak bizleri de memnun edecektir. Sizin aracılığınız ile tüm muhtarlarımıza emniyet güçlerine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu. Ziyaret ilçemizin güncel konuları hakkında görüş alışverişi yapılması ile sona erdi.   
Editör: Haber Merkezi