HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş Üç Eylül Mahallesi Muhtarı Bekir Uşaklı ’nın Kızı Ve Ödemiş Belediyesi Kent Konseyi Sekreteri Bedriye Uşaklı Dünya Koleji Almanca Öğretmeni Emrah Durmaz ile Ödemiş Belediyesi Nikah Ve Kongre merkezinde yapılan bir düğün ile hayatını birleştirdi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in kıydığı nikah töreninde gelinin şahitliğini Ak Parti Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday adayı Ali Hadim damadın şahitliğini ise arkadaşı İlyas Topal yaptı. Başkan Mahmut Badem nikahı kıydıktan sonra nikah cüzdanını adet olduğu üzere geline teslim etti. Gelin ve Damadın mutlu gününde Ak Parti Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday adayı Ali Hadim’de dörtlük bir kaside okudu.

Duygularını dile getiren Ödemiş Üç Eylül Mahallesi Muhtarı Bekir Uşaklı “Daha önce oğlumu evlendirmiştim ama kızı babası olarak bu mutlu günü görmek beni biraz hüzünlendirdi. Kızım  Bedriye ve oğlum Emrah Durmaz’a ömürleri boyunca mutluluklar diliyorum. Allah her anne babaya bu mutlu günü göstersin.”

Nikah merasimin ardından düğüne katılan davetliler çalan müzikler eşliğinde gece boyunca dans ettiler. Genç çifte bir Dünya Koleji Müdürü Serkan Taşcıoğlu tarafından bir çift güvercin hediye edildi genç çift güvercinleri özgürlüğüne bıraktı.

Editör: Haber Merkezi