HABER: GAMZE ONAN


Ödemiş Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olan Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Ödemiş’te yaptığı başarılı hizmetlerle toplumun her kesiminden beğeni kazanıyor. Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen Başkan Mahmut Badem’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i Ödemiş için çalıştığını ve kaliteli bir hizmet verdiğini belirten muhtar yapılan çalışmalardan hem mahalle sakinlerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu dile getirdi. 

Başkan Badem’in her konuda destek verdiğini belirten muhtar, yapılan hizmetlerin yerinde ve esnaf düşünülerek yapıldığını belirtti.

Belediye Başkanlığının çalışmaları için teşekkür eden Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen; “Belediye Başkanımız Mahmut Badem’i mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Mahalle sakinlerimize de göstermiş olduğu sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Mahallemiz ’de yıllardır yapılmayan eksiklikler gündemdeydi. Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem bu eksikliklerimizi gideriyor. Mahallemizi en güzel, yakışır haliyle kaldırım ve asfaltlama, kilit taşı işlemleri gerçekleştirecek. Halkımıza en güzel hizmeti Sayın Başkanımız Mahmut Badem öncülüğünde vermeye devam edeceğiz. Başkanımızdan Allah razı olsun en güzel hizmeti vermek için çalışıyor ve halkının yanında oluyor. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’e şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi