HABER: DİLEK AYVALI
Muharrem incenin adaylığını günler öncesinden öğrenen CHP Tire Eski İlçe Başkanlarından tanınmış işadamı Mustafa Güngör, eski ilçe yöneticilerinden Serhan Aydın ve Ersin Güngör ile 2 Nisan'da yapılan Tire Ticaret Odası seçimlerinde Başkan adayı olarak Ticaret Odasında değişim hareketini başlatan İnşaat Mühendisi Burak Alp Ersen sabaha karşı Muharrem İnce'yi evinin önünde karşılayarak, İnce'nin adaylığının oylanacağı grup toplantısına kadar eşlik ettiler.

Muharrem İnce'nin geçtiğimiz kurultayda adaylığı ile olası cumhurbaşkanlığı adaylığı söz konusu olduğunda, bu konuda olumsuz düşünen yöneticilere karşı isyan ederek, tepki göstermesi ile gündeme gelen Mustafa Güngör partiden, İzmir Büyükşehir ile Tire Belediye Meclis üyeliklerinden istifa etmişti. Bu olay İzmir ve Tire’de gündeme oturmuştu.

Kendi rozetini taktı
Muharrem İnce sabah saat 07:30’da kendisine ulaşan Tireli destekçilerini karşısında görünce çok şaşırdığını, mutlu olduğunu ifade ederek herkesle teker teker kucaklaştı. Mustafa Güngör'e "Mustafa abi, seni parti çalışmaları ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yanımda görmek istiyorum" diyerek kucakladı ve yakasında bulunan 2 rozetten birini çıkartarak Mustafa Güngör'ün yakasına taktı.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Buradaki tüm misafirleri ve özellikle Mustafa abi sizi 25 Haziran'da Çankaya Köşkü’ne bekliyorum” diyerek teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi