HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Spor Toto Bal’da 22 Nisan'daki Play-off maçında Muğla Atatürk Stadı'nda Antalya ekibi Serik Belediyespor ile karşılaşacak Ödemişspor' da taraftarlar da hazırlıklara başladı.

Çok sayıda otobüsle Muğla'ya çıkarma yapmaya hazırlanan Ödemişspor Çamlık Tayfa grubu hafta boyunca organizasyon ve tanıtım faaliyetleri düzenleyecek. Muğla Atatürk Stadı'nı Kırmızı-Lacivert renklere boyamaya hazırlanan Çamlık Tayfa üyeleri Bozdoğan maçında çok ses getiren koreografinin ardından final maçında da Ödemişspor'u ateşlemeyi planlıyor.

Çamlık Tayfa üyeleri “O sene bu sene olacak"
Çamlık Tayfa üyeleri, "23 yıl sonunda finale geldik. Artık 3. Lig ile aramızda bir maç var. İnanıyoruz ki takımımız ilk maçta Serik'i devirip Ödemiş'e 3. Lig kupasıyla dönecek. Bu maçta bizlere büyük bir görev düşüyor. İlk dakikadan son dakikaya kadar destek vererek statta takımımızı motive edecek bir atmosfer oluşturarak 3. Lig yolunda tek yumruk olacağız. Taraftarlarımız şimdiden maçla ilgili sorular soruyorlar. Hafta başından itibaren gerekli tüm açıklamaları yapacağız. Ulaşımımızla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Ödemiş halkı bu tarihi maçta takımımızın yanında olacaktır. Ödemiş'i yönetenler, odalarımız, derneklerimiz ile kenetlenerek takımımızı en iyi şekilde destekleyeceğiz. Bizler inandık, Ödemiş de inanacak. O sene bu sene olacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi