Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, ilçenin tanınmış işadamlarından: Gürsüt-Cengiz Savran, Aziz Tepe, Raşit Sarıgöl, Mustafa ve Hamit Karaman ile Şevket Güdümcü, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz Çetinkaya, Ümit Eker, Ersin Duraklı, Hamdi Oduncu, İsmet Halıcı, Mustafa Devecioğlu, Yaşar Bahçıvan’a yapmış oldukları dini ve hayri hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.
Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:“Camilerimize her zaman maddi ve manevi alakalarını göstererek Müftülüğümüzü cesaretlendiren bu hayır ve hasenat sahiplerini meslektaşlarımız Sanayi Camii imam-hatibi İsmet Zorluol, Sanayi Camii müezzin kayyımı Osman Bali ve Cumhuriyet (Köşebaşı) Camii imam-hatibi Mehmet Alışık nezaretinde dairemize davet ettik. İşadamlarımız sağolsunlar davetimize icabet ettiler. Bu hayrı sembolik olarak plaket ile ebedileştirmenin huzurunu yaşadık, kendilerine çok teşekkür ediyorum.”
Din görevlileri de, “Her zaman maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemedikleri için ve bizlere güç verdiklerinden dolayı bu işadamlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.
Editör: Haber Merkezi