Din hizmetlerinin, daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi, İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu güçlendirmek, din hizmetlerinde verimliliği artırmak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla her ay İzmir'in farklı bir ilçesinde gerçekleştirilen ilçe müftüleri toplantısı bu ay Bayındır Müftülüğünün ev sahipliğinde yapıldı.

İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu başkanlığında Bayındır’da yapılan toplantıya Vali Yardımcısı M.Suat İlhan, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ev sahibi Bayındır İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.

Öğleden önce yapılan ilk oturumda; Yaz Kur’an Kursları kapanış programı, D grubu Kur’an kurslarının olumlu-olumsuz yönlerinin değerlendirilmesi, 2014 yılı Ramazan Ayı hizmetlerinin değerlendirilmesi görüşüldü. Öğleden sonra yapılan ikinci oturumda; Rotasyon planlamasının görüşülmesi, yardım toplama usulleri görüşüldü.

Toplantı Tunceli İl Müftülüğüne atanan İl Müftü Yardımcısı Ömer Kardaş ile Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğüne atanan Bayraklı İlçe Müftüsü Adem Dobur’a plaket takdimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi