22 Nisan Cuma gününden toplanmaya başlayarak, Türkiye`nin farklı illerinden gelen yaklaşık 200 motosiklet tutkunu bugün öğle saatlerinde Salı Pazarında bir araya geldi.

 

Ödemiş Menzil Motor firma sahibi ve ÖMORK temsilcisi Yaşar Hoş ve Rx3 Mondial Türkiye Grubu temsilcisi Mehmet Aydınkal öncülüğünde düzenlenen ve 22-23-24 Nisan 2016 tarihlerini kapsayan, bir ilk olan organizasyon Ödemişliler tarafından ilgiyle takip edildi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dolayısı ile bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden ve bunun Türkiye`de bir ilk olduğunu belirten yetkililer, bu organizasyonu geleneksel hale getireceklerini belirttiler.

 

Türkiye Mondial ve Motoron Dergisi tarafından sponsorluğu sağlanan organizasyonun ``Özellikle Ödemiş`in turistik olarak tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşündüklerini`` ifade eden Yaşar Hoş ``bir ilki gerçekleştirdiğimiz, Türkiye`nin her noktasından motosiklet tutkunlarını Ödemişte buluştuğumuz için çok mutluyuz.Hedefimiz, motosiklet kullanımının en yoğun olduğu yerlerden biri olan Ödemiş`in tanıtımını en güzel şekilde yaparak, bu etkinliği geleneksel hale getirebilmek`` dedi.

 

Salı Pazarından öğle saatlerinden hareket eden grup, şehir turu atarak , Türk Bayrakları ile birlikte Cumhuriyet Korteji gerçekleştirdi.Daha sonra Birgi`ye geçecek olan grup, akşam saatlerinde Gölcük`e çıkarak kamp yapacak.Gölcük Kampının ardından 24 Nisan Pazar günü Ödemiş`ten ayrılması beklenen grup Ödemiş Halkı tarafından ilgiyle izlendi.

Editör: Haber Merkezi