NAZİF HARUPÇU

İzmir Gençlik spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bu ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim’de hazır bulundu.

DESTEK VERDİLER

Belediye Başkanı Mahmut Badem açıklamasında, “Hem Belediye Başkanlığı tebriki için ziyaret gerçekleştirdiler. Hem de Ödemiş’in sporla ilgili çalışmalarını görüşmek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere bir aradayız. Ödemiş’te herkesin spor yapacağı ortamları hazırlamak bunların Gerek bakanlığımız nezdinde, gerekse il müdürlüğü nezdinde yapacaklarımızla ilgili çalışmaları görüşeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Buraya kadar geldiler ve bize destek verdiler” dedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

İzmir Gençlik spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’da şunları söyledi, “Değerli Başkanımızı öncelikle kutlamak için geldim. Ödemiş’e gelmiş iken projeler ve yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Ödemiş’e yapacağımız gençlik spor hizmetlerinin neler olacağı konusunu görüşeceğiz.”

TEKER TEKER HAYATA GEÇECEK

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim de, “Ödemiş’te seçimler öncesi verdiğimiz sözlerden olan Gençlik ve spor projelerinden bir tanesi olan Motodrag yarış pisti ve diğer sportif faaliyetlerin olacağı projeleri ele alacağız. Ve bunları teker teker hayata geçireceğiz. Biz ne söz verdiysek bunların bir bir takipçisi olacağız. Yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve motodrag projelerinin alt yapılarını görüşmek için bir aradayız” dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi