HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Düzenlenen etkinliğe Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş Belediye Başkan vekili İsmail Dadal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Ödemiş İlçe Şube Müdürleri Hasan Çorak, Yakup Çakır, Ödemiş İlçe Tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, Okul Müdürleri, Öğrenci velileri katıldılar.

Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Okul Müdürü Seycan Arslan, “ Yanbastı Kardeşler Anaokulu olarak “ Günde iki Bardak Süt için” sloganıyla Ödemiş sütünü tanıtımın katkıda bulunmak, Süt ve Süt ürünlerinin çocuklarımızın gelişimimdeki katkısını bir kez daha vurgulamak istedik. Öğrenci ve velilerimizle size bazı etkinlikler hazırladık. Bu Etkinlikte emeği geçen arkadaşlarıma ve velilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ödemiş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Altıntaş, “ Ödemişimiz Süt Cenneti haline geldi. İlçede 1500 tona yakın süt üretilmekte ve bunu bir bölümü tüketilmektedir. Bir bölümüde imalata yönelik konuşlarda kullanılmaktadır” dedi.

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, “ Sütün önemine dikkat çekmek için öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin böyle bir etkinlik yapması son derece önemli Ödemiş süt ve Süt ürünlerinin ciddi merkezi konumundadır. İlçemizde bulunan tüm mandıraların kendilerini geliştirmeye devam etmeleri de Ödemiş adına önemlidir” dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik 5 Yaş E sınıfı öğrencilerin Efe gösterisi, 5 yaş öğrencilerinin Çiftte telli gösterisi, Süt ile ilgili şarkı gösterisi, Öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı müzikli skeçler, 4Yaş A grubu öğrencilerin  Süt şarkısı eşliğinde dans gösterisi, Halk Müziği gösterisi, Öğretmen ve  velilerin hazırladığı Üsküp gösterisi ile devam ederken, gösteriler etkinliğe katılanlar tarafından büyük beğeni gördü.



Editör: Haber Merkezi