Ödemiş Birgivi Koleji Anasınıfı  öğrencileri, Ödemiş Mutahhar Başoğlu huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Öğretmenleriyle beraber huzurevine giden çocuklar, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldular.

Minikler beraberinde getirdikleri hediyelerle tek tek huzur evinde kalan yaşlıları verdiler. Minikler yaşlıların ellerini öperek onlarla sohbet ettiler.

Huzurevi sakinleri miniklerin sohbetini tebessümle, karşılayarak onlara hikâyeler anlattılar.
Ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan, Ödemiş Birgivi Koleji Müdürü Adil Özçetin, “Sevgi paylaştıkça çoğalır ilkesinden hareketle hayatımızın bir parçası olan, deneyimlerinden istifade etmemiz gereken saygıdeğer büyüklerimizi ziyaret etmiş olduk. Öğrencilerimiz onlarla kısada olsa zaman geçirmenin, fikirlerini paylaşmanın, keyfini ve mutluluğunu yaşadılar. Çocukların bazı manevi değerlere sahip olarak yetişmeleri amacıyla yapılan ziyaretlerin onlara sosyal sorumluluk bilinci ve dayanışma ruhunu kazandırmak amacımızdır”

Huzurevi sakinleri ziyarete gelenlere teşekkürlerini sunarken bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi