HABER: NAZİF HARUPÇU


İzmir’de 185 okulun katıldığı satranç turnuvasında Üçüncü olarak kupayı alan Ödemiş Emniyet spor Satranç kulübü dün Emniyet Müdürü Okan Kestek’e kupayı takdim ettiler.

Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Emniyet Müdürü Okan Kestek, Emniyet Müdür yardımcısı Mehmet Çalışkan, Emniyet spor kulüp başkanı Talip Örs, Emniyet spor teknik danışmanı Polis Mehmet Kabakoz, Satranç Antrenörü İhsan Salih Özdemir, Zafer İlkokulu öğretmenlerinden Oya Yılmazoğlu ve öğrenciler katıldı.

Emniyet Müdürü Okan Kestek konuşmasında, “Gençlerin bu hamlesi bizi gerçekten şaşırttı. İlk defa emniyet spor olarak 185 takım arasından İzmir 3.sü oldular. Bu gençlerle ilk defa bir araya geldik. Üçüncü olarak buraya gelmeleri gurur verici. Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

Hedefiniz şampiyonada birincilik olsun” dedi.

Satranç antrenörü İhsan Salih Özdemir’de şunları söyledi, “Bireyselliği ön plana çıkarmayıp, grup çalışması ile başarıyı getiren faktörler oldu. Sporcuları ve bize imkân sağlayan ailelerine ve Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Birçok güçlü klüplerin arasından sıyrılıp Üçüncülük kupasını aldık” şeklinde konuştu.

Polis memuru Mehmet Kabakoz’da, “Çocuklara ve gençlere, Müdürlerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Emniyet Spor kulüp başkanı Talip Örs, “Öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Okan Kestek çocuklara birer kitap hediye etti.

                

Editör: Haber Merkezi