Birgivi Koleji anasınıfı öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen şiir gecesinde minkler okudukları şiirler ile büyükleri mest ettiler.

Baharın gelmesiyle sosyal faaliyetlere ağırlık verdiklerini belirten, Birgivi Koleji Müdürü Adil Özçetin, programa katılan velilere ve programı hazırlayan anasınıfı öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti. Her geçen anasınıfı eğitiminin büyük önem kazandığına dikkat çekerek, çocukların öz güvenlerini bu tür programlar arıttığını belirtti.

Programı hazırlayan anasınıfı öğretmenleri :’’ Sahneye çıkmak, kalabalık karşısında konuşmak, çoğumuzu heyecanlandıran, kalp atışlarını arttıran müthiş bir duygudur. Ama daha 5 yaşında 6 yaşında birçok yetişkinin zorlandığı şeyi yaptılar şiir ezberlediler, gösteriler hazırladılar. Anasınıfı miniklerimiz dur durak bilmeden birbirinden eğlenceli etkinliklerine devam ediyor. Bunlardan biride şiir gecesi oldu. Minikler okudukları şiirlerle, yaptıkları gösterilerle izleyenlere muhteşem bir gece yaşattılar. Sahnede olgun bir birey gibi davranan ve kendilerine güvenerek bizleri şaşırtmayan miniklerimize yürek dolusu teşekkürler. Bundan geriye kalan şey de tatlı bir yorgunluk ve mutluluk. Sevgi ve ilginin devam ettiği daha nice etkinlikler diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi