HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Eski Belediye Başkanı ve mimar Münir Bezmez, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Usluca,  Sarraflar Odası Başkanı Şerif Naz, Ödemiş Bilimum gıda maddeleri ile uğraşanlar odası Başkan adayı Orhan Şengül ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan duanın ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Eski Belediye Başkanı Münir Bezmez, Sarraflar Odası Başkanı Şerif Naz, mimar Feyza Güler ile birlikte açılış kurdelesini kestiler.
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı açılış konuşmasında genç mimara başarıla dileyerek, iş yerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Mimar Feyza Güler yaptığı açıklama da şunları söyledi ; “1993 doğumluyum. Ödemiş’e genç bir mimar olarak hizmet edeceğim. Kâtip Çelebi Üniversitesi Mimarlık fakültesinden mezun oldum. Görsel programlar ve üniversitede çeşitli eğitim seminerlerine katılarak çalışmalarıma yeni ivmeler kazandırdım. Mezun olduktan sonra Ödemiş Eski Belediye Başkanı ve mimar Münir Bezmez ’in yanında 1 yıl staj yaptım. Bu çalışmalarım esnasında ailem benden desteğini esirgemedi. Kendilerine teşekkür ederim.1 yıl boyunca staj döneminde derin bilgilerini ve deneyimlerini benimle paylaşan Mimar Münir Bezmez’e katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler” dedi.





Editör: Haber Merkezi