HABER: GİZEM DURMAZ


Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe teşkilatı 4 Ocak'ta yapılan 11.Olağan kongrenin ardından, Yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapmasından sonra, Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gölcük restoranda dün sabah yapılan kahvaltılı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Metin Kırlı şunları söyledi, "Ocak ayı başında Ödemiş’te 11. Olağan kongremizi yaptıktan sonra, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, yönetim kurulumuzun geçen hafta görev dağılımını da yaptık.  Bu görev dağılımın akabinde arkadaşlarımızla beraber bu görev dağılımında yer alan arkadaşlarla birlikte, Ödemiş’te  gazeteci arkadaşlarımıza hem bir sabah kahvaltısı verelim, hem de yeni ekiple tanıştıralım ve kahvaltı düzeyinde sohbetimizi gerçekleştirelim istedik. Partimizin yönetimin kurulu çizelgesini de basınımıza ve Ödemiş halkıyla paylaşalım diye hazırladık. Ben öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak, Ödemişli değerlerimizden dün vefat eden Prof. Dr. Muzaffer Kula'ya ve ailesine Allahtan rahmet dilerim"dedi.

Bu dönemde de partimizin bana gösterdiği teveccüh ile yine İlçe Başkanlığı görevine devam ediyorum. Geçtiğimiz dönemde Kadın Kolları başkanımız Fatma Güldan idi, Fatma ablamızdı. Bu kongrede yer almayacağını belirtti. Bildiğiniz üzere rahatsızlıklarından dolayı kadın kolları başkanlığını devam edemeyecek ama, Partimizin her zaman destekçisi olacağını biliyoruz.

 Şu anda başkanlık görevini devralan Eda Tulgar kadın kolları başkanımız oldu. Gençlik kollarımız olarak bizde ülkü ocakları olduğu için mevcut başkanımız İsmail Poyraz devam edecek"dedi.

Milliyet Hareket Partisi görev dağılım listesi şu şekilde oluştu:

 Metin Kırlı- İlçe Başkanı, Hakan Acun- Başkan yardımcısı ve  İkinci  Başkan, Eda Tulgar- Kadın Kolları Başkanı, Mehmet Dumanlı- İlçe Başkan Yardımcısı, Hüseyin Şenyüz- İlçe Başkan Yardımcısı,  

A.Tahir Günaltay- İlçe Başkan Yardımcısı, Yıldırım Akıllı-İlçe Başkan Yardımcısı, Adnan Taşkan- İlçe Başkan Yardımcısı,

Tuncer Öztürk- Disiplin Ve Denetleme Kurulu Başkanı,

Ramazan Çelik- Eğitim Ve Sosyal Faaliyetler Başkanı, Seyfi Yarış- Muhasip, Türker Coşkun- İlçe Sekreteri, Hamit Oduncu- Teşkilat Başkanı\ İlçe Bşk. Yardımcısı, Okan Katkıcı-Strateji, Analiz Arge Başkanı, Ahmet Ergüz-Basın Yayın\ Halkla İlişkiler Seçim Ve Hukuk İşler. Sor. Başkan, Hüseyin Yıldız- Sanayi ve İşadamları Komisyonu Başkanı, Özcan Acar-Esnaf Masası Başkanı, Adnan Tülü-  Tarım ve Hayvancılık Kur. Başkanı, Mustafa Özkan- Sağlık Kurulu Başkanı 

Editör: Haber Merkezi