HABER.SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Gengörü yayınladığı mesajda,
Büyük sevinç ve umutlarla başladığımız 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılını yöneticisi, öğretmeni, öğrencisi ve toplumun ilgili tüm kesimleriyle birlikte dayanışma içinde özverili çalışarak başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

Emeği geçen herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum

“ Bu kıymetli serüvenin ilk gününden son gününe kadar Ödemiş ilçemizde eğitim ve öğretimin huzur ve güven içinde sağlıklı bir şekilde yapılması için çalışan, çaba gösteren saygıdeğer meslektaşlarıma, sevgili öğrencilerimize, çok kıymetli velilerimize, bu konuda bizi destekleyen kamu ve özel sektör temsilcilerine, eğitim sendikalarımıza, yerel basınımıza, ilçemiz sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, muhtarlarımıza, Ödemiş Belediyesi Başkanı ve yetkililerine ve her daim eğitim camiamızın yanında yer alan İlçe Kaymakamımız Sayın Celil Ateşoğlu'na şahsım ve kurumum adına şükranlarımızı sunuyorum” 
“Söz konusu eğitim olunca ve söz konusu geleceğimizin ümidi çocuklarımız olunca  toplumda bir duyarlılık oluştuğunu memnuniyetle görüyoruz. Toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek birlikte hareket edebildiklerine, işbirliği yaparak aynı amaç etrafında birleşebildiklerine tanık oluyoruz. Bu davranışı oldukça kıymetli, gerekli, mutluluk verici buluyor ve takdir ediyoruz. Bu bilinç ve duyarlılığı daha da geliştirerek toplumsal bir iradeye dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde eğitim destekçisi, eğitim gönüllüsü bir toplum kültürü ve geleneği oluşturarak çocuklarımıza azami düzeyde fayda sağlamak, hedeflediklerimizi daha kolay gerçekleştirmek ve eğitimde daha fazla katma değer yaratmak istiyoruz” 

Hem aileleri hem de milleti için faydalı birer insan olmalarını sağlayacak şekilde yetiştiriyoruz ve yetiştirmeye devam edeceğiz

“ Herkesin şunu bilmesini isteriz ki tüm eğitimciler olarak milletimize, devletimize karşı yüklendiğimiz kıymetli görev ve ağır sorumluluk bilinciyle azimle, özveriyle ve üstün gayretlerle çalışmayı sürdürerek bize emanet edilen çocukları 21. Yüzyılın becerilerine göre eğitip çağın donanımlı  ve nitelikli bireyleri olarak hem kendileri, hem aileleri hem de milleti için faydalı birer insan olmalarını sağlayacak şekilde yetiştiriyoruz ve yetiştirmeye devam edeceğiz. Zira bu bizim için her daim şaşmaz, değişmez temel ilke olacaktır.  İlçemizin tüm eğitim bileşenlerini ve halkımızı bu kıymetli amaç etrafında bir araya getirerek eğitimde arzu ettiğimiz başarıya ulaşmak için destek ve katkılarını da alarak azimle çalışarak her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. Gerek temel eğitim okullarımızda gerek sonrasında ortaöğretim kurumlarımız liselerde yeri, konumu neresi olursa olsun ve ayrıca türü, özelliği ne olursa olsun eğitim kurumlarımızın herhangi birisinde okuyan öğrencilerimize, kişinin ve toplumun ihtiyaç duyduğu eğitimi en iyi şekilde sağlayacağız. Bu anlamda tüm öğrenci ve velilerimizin rahat olmasını, en ufak bir tereddüt yaşamamasını istiyoruz. Çünkü bu konuda müdürlüğümüzce her türlü planlama ve hazırlık çalışması yapılmıştır ve ihtiyaç olduğunda yeniden yapılacaktır.  Bu inanç ve vesile ile tüm öğrenci ve öğretmenlerimize gönüllerine göre güzel bir tatil diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi