HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
MHP Ödemiş İlçe Binasında İlçe Başkanı İsmail Poyraz, Milletvekili adayı Ceyhun Kınlı, Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Dalcı, Belediye Meclis üyeleri Derya Coşkun ve MHP’liler karşıladılar.

MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, “24 Haziran seçimlerinde partimizden İzmir Milletvekili seçilen Tamer Osmanağaoğlu’na bundan sonraki yeni görevi olan İzmir Milletvekilliğinde başarılar diliyorum. Kendisi bizleri mecliste en iyi şekilde temsil edecektir. Bundan hiç kimsenin asla şüphesi olmasın, kendisine başarılar temenni ediyorum” dedi.

Osmanağaoğlu, “MHP bu toplumun temel taşıdır”
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “24 Haziran sürecini artık geride bıraktık. Önümüzdeki süreçte sizlerle birlikte bundan sonra sık sık bir araya gelmeye devam edeceğim. Bugünkü sadece bir teşekkür turuydu. Ancak önümüzdeki günlerde ziyaretlerimi sürdürmeye devam edeceğim. MHP yapılan seçimlerde oyunu hiç kaybetmeden yoluna devam etmiştir. MHP bu toplumun temel taşıdır. Bu yapılan çalışmalarda ve benim milletvekili olmamda herkesin ayrı ayrı katkısı var. Ben İzmir de bir ofis açma yerine İzmir e bağlı tüm ilçelerde bulunan MHP teşkilatlarında,  sık sık gelerek burada değerli vatandaşlarımızla buluşma toplantılarını gerçekleştirmeyi planlıyorum.  Çünkü bu şekilde çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum” dedi.

 MHP İzmir İl Yönetim Kurulu Şevket Alptekin, “İzmir’de MHP üzerinde birçok oyunlar oynandı. Ama sonuçta yine MHP kazandı. Burada destek sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü bu çalışmalarda herkesin bir katkısı olduğuna inanıyorum.” dedi.

Milletvekili adayı olan Ceyhun Kınlı, “Burada aramızda bulunan MHP’li İzmir Milletvekilimiz Tamer Osmanağaoğlu’na görevinde başarılar diliyorum. Bizler Ödemiş ten bir milletvekili adayımızın olmasını istemiştik. İşte o kişinin de Osmanağaoğlu olacağına inanıyorum. Çünkü kendisi bizleri mecliste en iyi şekilde temsil edecektir. Ben kazanmışım gibi Tamer ağabeyimizin kazanmasına gerçekten çok sevindim. Bundan sonra da kendisiyle sık sık bir araya geleceğimize şimdiden inanıyorum.” dedi.




Editör: Haber Merkezi