HABER: DİLEK AYVALI
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında geldiği Tire’de Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük’ü ziyaret ederek bölgenin tarım ve hayvancılık ile ilgili potansiyelini sorunlarını konuştu ve kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Türkiye’nin en büyük kooperatifindesiniz
Ziyarette konuşan Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, “2 bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük kooperatifindesiniz. 370 çalışanımız ile biz Türkiye’de bir model yarattık. Ben bir milli mücadele kavgası veriyorum burada. Dünyada büyükler küçüklere yaşama şansı vermiyor. Tire süt kooperatifi ile tirede süt üreticisi mutlu. Ürünlerini pazarlamaya yönelik üretim ve dağıtımımız var. Ortaklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Köyden kente göçün en az yaşandığı yer Tire. Gençler güvenli bir meslek olarak bakıyor” dedi.

MHP’yi parlamentoya güçlü gönderelim bize destek verin
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Tire Süt Kooperatifi ile ilgili yaptığınız çalışmalar takdire şayan bir çalışma. Ben de tarım ekipmanları işi yaptığım için çiftçiyi çok iyi tanırım. Çiftçinin ortak sıkıntılarını ve kaygılarını biliyorum. İnşallah nasip olur da MHP güçlü bir şekilde parlamentoya geldiğinde çiftçimizle birlikte çiftçilerimizin sorunları ile hemhal olacağımızın bilinmesini istiyorum. Tüm Türkiye’de uygulanması gereken bir rol model çizmişsiniz. Bizler de parlamentoya güçlü bir şekilde girdiğimizde sizi önümüze alırız, öncülüğünüzde ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kooperatifle ilgili Tireyle ilgili ne yapılması gerekiyorsa yanınızda olalım. Oyunuza ve desteğinize ihtiyacımız var. MHP’yi parlamentoya güçlü gönderelim bize destek verin” dedi.

Editör: Haber Merkezi