Milliyetçi Hareket Partisi camiasının Tire’deki ağabeylerinden olan, partinin deneyimli ve etkili isimlerinden biri durumundaki, MHP Tire eski ilçe başkanlarından Ali Koçlar, Atakan Duran ve ekibinin görevden el çektirilmesi sonrasında bir süredir boş durumda olan MHP Tire İlçe Başkanlığı görevine ikinci kez geldi.

KOÇLAR’IN BAŞKANLIĞI PARTİ BİNASINDA DUYURULDU

MHP Genel Merkezinin de onayı ile İzmir İl Başkanlığı tarafından, kendisi ile yapılan birçok görüşme ve fikir alışverişlerinin sonrasında, Başkan seçilen Koçlar’a görevi İzmir MHP Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Said Şanlı tarafından Tire ilçe teşkilatı binasında iletildi. Şanlı’ya, yine il başkan yardımcılarından olan Serdar Seçkin de eşlik etti.

KOÇLAR’A GÖREV VERME KARARINI ŞANLI DUYURDU

Yapılan programda kısa bir konuşma yapan Şanlı, “Sevgili ağabeyimiz, hepimizin ortak tanıdığı, kimsenin üzerinde tartışma yapamayacağı, şehit babası, dava adamı Ali Koçlar ağabeyimize, daha önce kendisi ile yaptığımız görüşme ve istişarelerin ardından Tire ilçe yönetimini kurma, partinin başına geçme görevini vermeyi İl teşkilatı olarak kararlaştırdık. Bugün bunun için buraya geldik. Kendisine bu görevi ile ilgili resmi yazı önümüzdeki hafta ayrıca il başkanlığımızca ulaştırılacak. Tire’ye, Partimize ve Vatanımıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

“GÖNÜL KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını belirten Koçlar ise birleştirici ve kuşatıcı bir konuşma yaptı. Kısa açıklamasında partinin kapısının vatanını, milletini seven herkese açık olduğunu söyleyen Koçlar, “Sevgili dava arkadaşlarım. Tire ilçe örgütünü kurmakla görevlendirilmiş durumdayız. Ülkemizin zor günler geçirdiği şu günlerde; birlik, beraberlik ve kardeşliğin daim olmasını sağlamak en önemli ülkümüz olacaktır. Bu dava; kardeşlik, beraberlik ve Türklük davasıdır. Bu dava da küskünlük olmaz. Bizim gönül kapımız herkese açıktır. Yeter ki bu vatan, millet, ülkü ve dava uğrunda birleşebilelim. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi